Blog AromaWorld

Despre terapia cu plante, tincturi, rășini și uleiuri naturale. Produse cbd - modul de utilizare și proprietăți terapeutice. Aromaterapie - informații.

 • Aromaterapia - doza zilnică de înviorare

  Aromaterapia este un tratament alternativ care ajută la menținerea stării noastre mentale și fizice, într-un cuvânt o îmbunătățește cu ajutorul uleiurilor esențiale. Parcă nu putem crede așa ceva, însă specialiștii în medicină confirmă că uleiurile esențiale folosite în aromaterapie nu numai că stimulează sistemul nervos central, dar și reduc stresul și tensiunea, oferă relaxare și înviorare corpului uman.

  Continua sa citesti
 • Pudra Maca – minuni pentru sănătate

  Deoarece e toamnă, corpul uman are nevoie de substanțe nutritive capabile să îmbunătățească mersul proceselor ce au loc în organism. Printre multiplele produse naturale din care sunt extrase beneficele vitamine se enumeră și rădăcina de Maca, mai exact pudra Maca, care ajunge în mâinile noastre.

  Continua sa citesti
 • Efectele miraculoase ale uleiurilor esențiale pentru organism

  Plantele sunt o sursă bogată de sănătate. Ele ajută la tratarea multor afecțiuni, păstrează organismul într-o stare excelentă de sănătate și sunt o sursă principală pentru crearea diverselor produse naturiste, cum ar fi: medicamentele, uleiurile esențiale și tincturi.

  Continua sa citesti
 • Bucură-te de un ceai de calitate

  Natura este o sursă bogată de sănătate. Plantele și fructele sunt principalele resurse din care se obțin cele mai veritabile ceaiuri. Istoria ceaiului este veche, încă din antichitate se consuma ceai ca și leac pentru a trata diferite boli sau afecțiuni. Consumul ceaiul s-a răspândit cu mare rapiditate în întreaga lume și în Europa. Chinezii, apoi englezii au fost cunoscuți ca fiind cei mai înfocați consumatori de ceaiuri.

  Continua sa citesti
 • Planta de cannabis – medicament universal

  Pe cât de mare este lumea înconjurătoare, pe atât de plină este de taine şi miracole care te pot lăsa mască. Natura este o sursă secretă preţioasă, o lume încă nedescoperită care dezvăluind-o fără grabă, zi de zi nu încetează să ne uimească. Suntem înconjuraţi de o natură minunată de la care primim inspiraţie necontenit.

  Continua sa citesti
 • Sănătate şi satisfacţie din sânul naturii!

  Se ştie bine faptul că mirosul şi gustul sunt printre cele 5 simţuri care ghidează omul în viaţă, fapt pentru care vom considera aromele o parte destul de importantă în viaţa de zi cu zi. O teorie bine argumentată care demonstrează că aromele ne înconjoară zi de zi, le putem simţi practic oriunde şi oricând. Ba mai mult, pe unele dintre ele le putem îndrăgi pentru totdeauna, datorită esenţei sale îmbietoare sau a gustului mult prea adorat. Continua sa citesti
 • Ce arome sunt cele mai benefice pentru organismul uman?

  Aromele sunt nenumărate și pot fi definite diferit. Cel mai adesea „aromele” sunt asociate condimentelor datorită mirosului puternic al acestora. Aroma se referă cu preponderență la mirosul plăcut al alimentelor, dar și la gust. Așadar în categoria aromelor mai putem încadra și ceaiurile sau diferitele plante medicinale. Deși poate în cultura europeană utilizarea aromelor pentru a aduce beneficii sănătății, nu este tocmai o obișnuință, țările asiatice își canalizează întreaga cultură și credință în „mâinile” plantelor și aromelor. Continua sa citesti
 • Cum arăta cosmetica pe timpuri? Câteva secrete regale

  Încă din cele mai vechi timpuri femeile au fost preocupate de aspectul lor exterior. Astăzi, pledoariile în favoarea cosmeticii sunt total inoportune, aceasta devenind un element integrat în viața noastră cotidiană. Deși este folosită pe scară largă, puțini sunt cei care știu ce drum a parcurs cosmetica din cele mai vechi timpuri și până în prezent. După ce vei afla mai multe detalii, vei constata că de fapt elementele de bază ale cosmeticei de astăzi nu sunt decât o variantă îmbunătățită a cosmeticii antice.

  Continua sa citesti
 • Aromele potrivite pentru o nuntă perfectă

  Atunci când îți organizezi propria nuntă, trebuie să ții cont de o mulțime de detalii. Pe lângă muzică, fotograf și invitații personalizate, aromele și decorul sunt un element important în crearea unei adevărate povești. Industria care se ocupă ceremonii s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Astfel, pe lângă florile cu care vei decora scaunele și interiorul sălii în care va avea loc evenimentul, au fost create și flori comestibile. Acestea pot fi folosite pentru înfrumusețarea bucatelor. De fapt, utilizarea lor are o istorie bogată în spate, dar un timp această tehnică a fost uitată.

  Continua sa citesti
 • Tincturile din plante medicinale, alternativa pastilelor!

  Se spune că sănătatea este singurul lucru care nu poate fi cumpărat cu bani. De aceea, trebuie să fim atenți la cum se simte corpul nostru nu doar atunci când ne doare ceva, ci și atunci când avem stări de bine. Plantele medicinale sunt un adevărat miracol în acest sens. Pe lângă faptul că sunt mereu la dispoziția noastră, acestea deseori reușesc să intervină cu succes acolo unde pastilele nu reușesc. Probabil nu știai că în funcție de afecțiunea de care suferă o anumită persoană, au fost inventate modalități de administrare a plantelor medicinale românești.

  Continua sa citesti

1-10 of 27

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Inregistreaza-ti adresa de e-mail si primesti 20 de lei cadou.