Blog AromaWorld

Despre terapia cu plante, tincturi, rășini și uleiuri naturale. Produse cbd - modul de utilizare și proprietăți terapeutice. Aromaterapie - informații.

 • Proprietăți miraculoase. Planta care îndepărtează stresul și anxietatea

  Secolul XXI este marcat de lucruri utile, gadgeturi de ultimă generație, modernizare care se apropie tot mai mult de nivelul maxim etc. În acest caz, unde poziționăm omul ca ființă umană în această avalanșă a noului. Se pierde printre ore în șir petrecute la postul de muncă, acumularea stresului, nervozității, creșterea tensiunii în relații de cupluri etc, de aici rezultă anxietate, stres, scăderea libidoului etc.

  Continuă să citești
 • Natura - farmacia universală pentru fiecare!

  “Medicul îngrijeşte, natura vindecă”, spune o vorbă înţeleaptă a renumitului Hipocrate. Şi nimeni niciodată nu a îndrăznit să îl contrazică pe cel mai vestit medic al Greciei Antice, considerat şi părintele medicinei. Nu a rămas un secret, acest lucru treptat s-a şi văzut. Toată medicina cu adevărat tămăduitoare e cea culeasă din inima naturii.

  Continuă să citești
 • Sfaturi pentru prepararea și consumul corect a ceaiurilor

  Licoare caldă și aromată care este nelipsită din casele fiecăruia dintre noi. Îl consumăm zilnic și îi apreciem proprietățile curative dar și gustul delicios. Totuși, de multe ori atunci când intrăm într-un magazin de ceai căutam mai ales  brandurile pe care le vedem în reclame. Ceea ce nu știm este că unele tipuri de ceai pot avea efecte miraculoase asupra organismului nostru, în timp ce altele ne pot crea disconfort. Astăzi îți vom oferi câteva sfaturi de care dacă vei ține cont, vei descoperi adevărata magie a acestei băuturi străvechi.

  Continuă să citești
 • Bețișoarele parfumate – cum le folosești corect pentru o relaxare perfectă?

  Sărbătorile de iarnă sunt momentele care au pe prim plan întâlnirea cu membrii familiei, prietenii dragi, împărțirea bucuriei și nu în ultimul rând a cadourilor. Sunt și momentele în care ne dorim să creăm o atmosferă prietenoasă, care să ne amintească de clipele fericite trăite împreună cu familia. Simbolul bradului de Crăciun nu lipsește din decorul sărbătorii, precum și mirosurile de copturi și portocale.

  Continua sa citesti
 • Cum ne păstrăm tinerețea?

  Cunoaștem cu toții, tinerețea este efemeră, iar frumusețea este asemeni unei flori, care piere în absența unei îngrijiri minuțioase. Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii încercau să schimbe desfășurarea firească a lucrurilor și să-și mențină tinerețea o perioadă cât mai îndelungată. Sute și mii de ani, ghidați de propriile instincte, ei au experimentat pe propriile corpuri cele mai miraculoase esențe și elixiruri.

  Continua sa citesti
 • Aroma naturii - doza perfectă de sănătate

  În lume a existat dintotdeauna şi vor exista o mulţime de lucruri minuscule, atât de obişnuite, care ne umplu viaţa, îi dau un sens ei şi în consecinţă ne fac un pic mai fericiţi. Acest capitol este unul care nu are sfârşit şi mi-ar lua o veşnicie să discut despre fiecare în parte. Dintre toate, voi pune accent pe o noţiune universală care dorim noi sau nu dorim ea face parte din viaţa noastră. Nu o putem pipăi, nu se mănâncă şi nu se bea, nu o putem strânge la piept, ci doar datorită simţului olfactiv ne poate purta pe valuri de senzaţii tari şi minunate. Continuă să citești
 • De ce merită să încerci produse cosmetice naturale

  Când vine vorba de industria frumuseții, doamnele și domnișoarele caută cele mai potrivite produse care să le mențină tenul tânăr cât mai mult timp. Adesea vedem în jurul nostru persoane publice care nu își „arată” vârsta, folosind un machiaj simplu sau mai extravagant, și tindem să credem că acesta este standardul, că trebuie să ne menținem tinere cât mai mult timp; altfel riscăm să fim judecate.

  Continua sa citesti
 • Top 5 uleiuri esențiale pentru o sănătate mai bună

  Aromaterapia sau terapia cu uleiuri esențiale este unul dintre cele mai vechi ritualuri de relaxare din lume. Substanțele extrase din plante, fructe, semințe sau rădăcini au atât efect de inducere a unei stări de bine, dar și beneficii pentru sănătate.

  Continua sa citesti
 • Aromaterapia - doza zilnică de înviorare

  Aromaterapia este un tratament alternativ care ajută la menținerea stării noastre mentale și fizice, într-un cuvânt o îmbunătățește cu ajutorul uleiurilor esențiale. Parcă nu putem crede așa ceva, însă specialiștii în medicină confirmă că uleiurile esențiale folosite în aromaterapie nu numai că stimulează sistemul nervos central, dar și reduc stresul și tensiunea, oferă relaxare și înviorare corpului uman.

  Continua sa citesti
 • Pudra Maca – minuni pentru sănătate

  Deoarece e toamnă, corpul uman are nevoie de substanțe nutritive capabile să îmbunătățească mersul proceselor ce au loc în organism. Printre multiplele produse naturale din care sunt extrase beneficele vitamine se enumeră și rădăcina de Maca, mai exact pudra Maca, care ajunge în mâinile noastre.

  Continua sa citesti

1-10 of 35

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Inregistreaza-ti adresa de e-mail si primesti 20 de lei cadou.