CUM SĂ-ȚI PETRECI ALTFEL VACANȚA? CÂTEVA IDEI PENTRU INSPIRAȚIE

Cum să-ți petreci altfel vacanța? Câteva idei pentru inspirație

Primăvara își intră în drepturi, iar gândurile o iau la fugă spre vacanță. Este momentul când vrei sa închizi telefonul și să te deconectezi de la rutina zilnică. Agențiile de turism se întrec în „oferte fierbinți”, cu pachete all-inclusive, care îți pot oferi relaxarea și odihna mult meritată.

  1. City break – descoperă centrele civilizației mederne

city-break

Dacă ideea de a lenevi toată ziua nu vă fascinează, puteți opta pentru un tur în orașele europene. Cu aceeași bani cu care ați cumpăra un bilet de vacanță în Turcia, Grecia sau altă destinație, puteți să aveți o minunată vacanță în Paris, Londra, Veneția sau alt oraș-nestemat al Europei.

Parisul, după câte știe toată lumea, este orașul iubirii, al luxului și al rafinamentului, fiind perfect pentru un city break plin de atracții deosebite și renumite. Astfel ați putea să vă serviți cafeaua și un croasant la o terasă, cu vedere la Turnul Eiffel, iar spre seară să faceți o promenadă pe bulevardul Haussmann, unde vă puteți regăsi inspirația, admirând galeriile Lafayette și Le Printemps. După ce ați vizitat și admirat principalele atracții turistice precum Champs Élysée, Turnul Eiffel, Muzeul Luvru și tot ce vă doreați, îndreptați-vă pe Cheiurile Senei, pe Île St. Louis, pentru a degusta un sorbet răcoritor la celebrul magazin Bertillon, apoi un pahar de vin la Brasserie de L’Île-Saint-Louis, după care traseul continuă, încă vreo oră sau două, spre Centrul Pompidou. Pasionații de modă, spun într-un glas tare, că Paris este capitala modei. Cu marile nume de designeri - precum, Christian Dior, Yves Saint Laurent, Hubert de Givenchy, Jeanne Lanvin si să nu uităm de Coco Chanel, uimitoarea si nemuritoarea Coco Chanel - care au transformat chiar si cele mai banale articole de îmbrăcăminte în adevărate opere de artă, punând Parisul pe harta celor mai importante capitale ale modei, nu ai cum sa nu îți dorești, să nu ajungi pe tărâmul, unde moda și frumusețea, eleganța și rafinamentul, sunt la ele acasă. Vitrinele buticurilor de brand te vor ademeni cu colecții unice, iar dacă mai prindeți și valul reducerilor, considerați-vă norocos.

  1. Stațiunile balneare – recapătă-ți puterea interioară

statiuni-balneare

Înainte de a vă planifica vacanța, gândiți-vă de ce aveți nevoie mai mult și cât de obosit e oare corpul de stresul zilnic și rutina de la muncă. Uneori, nu e nevoie de senzații tari și aventuri, ci de o simplă odihnă, relaxare și recăpătare a forțelor interioare. Acest lucru o puteți face cu siguranță alegând să mergeți la o stațiune balneară. Lista lor e foarte diversă – totul depinde de nevoile dumneavoastră de tratament și de bugetul disponibil. În afară de procedurile prescrise de medic, vă puteți răsfăța cu un masaj relaxant cu lumânări și aromaterapie. O astfel de procedură vă va ajuta să savurați acel moment de răsfăț, însă cu o singură condiție: să nu abuzați de aromele potrivite. Aromaterapia este arta de a îmbina mirosuri care mai de care mai delicioase cu tehnici relaxante de masaj, astfel obțineți garanția supremă a unei stări de bine, fizice și mentale. Combinații uimitoare dintre flori și citrice, lavandă, trandafir sau scorțișoară te fac să uiți de unde vii și încotro o apuci?

  1. Voluntariat – descoperă lumea ajutându-i pe alții

voluntariat

Perioada de vacață poate fi și un prilej minunat de a cunoaște oameni deosebiți și interesanți, de a te implica în noi proiecte și acțiuni sociale. Dăruind cuiva atenția, timpul și suportul tău – îți aduci un mare beneficiu în primul rând ție și stării tale interioare, participând la îndeplinirea unei misiuni nobile, în folosul umanității.

Participând la astfel de proiecte, care cu siguranță există în fiecare comunitate, poți călători și să-ți faci noi prieteni. De cele mai multe ori, astfel participarea la astfel de activități este gratuită.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!