PLANTE MEDICINALE PENTRU AFECȚIUNILE HEPATICE ȘI PROBLEMELE INTESTINALE

Plante medicinale pentru afecțiunile hepatice și problemele intestinale

Una din plantele medicinale des întâlnite în România, Mușețelul, are efecte benefice în  tratarea colicilor intestinale și în bolile ficatului. Pentru combaterea colicilor și a crampelor intestinale ajută și consumul de Hops (Hamei).

 

roinitaRoinița - o altă plantă pe care o găsim pe teritoriul țării noastre- are multiple funcții în reglarea problemelor digestive. Ea ajută la calmarea stărilor de vomă (mai ales în sarcină), echilibrează digestia, tonifică stomacul și crește pofta de mâncare.

 

calea-zacatechichiNumită de indieni ‘Frunza lui Dumnezeu’, Calea zacatechichi - dream herb , este folosită ca aperitiv pentru îmbunătățirea metabolismului. Pot fi consumate între 3 și 25 gr de frunze mărunțite, sub formă de ceai. Oamenii din Mexic utilizează acesta plantă ca produs sănătos ce ajută digestia și pentru creșterea poftei de mâncare.

 


pelinPelinul stimulează și ușurează digestia și este un  bun tonic digestiv. Este indicat în cazurile de viermi intestinali, pentru stimularea apetitului și pentru detoxifiere. Nu se administrează însă persoanelor care suferă de infecții acute intestinale.

 

Chiar dacă farmaciile reprezintă o soluție la îndemână, putem alege să consumăm medicamente doar atunci când este absolut necesar. O variantă mult mai sănătoasă este să folosim frunze de ceai, fructe sau plante medicinale, extracte din plante ș.a. pentru a ne îmbunătăți starea de sănătate.

 

Majoritatea plantelor au efecte multiple și aduc beneficii pentru afecțiuni de sănătate diferite. Este important, în cazul afectiunilor minore, să ne documentăm despre proprietățile plantelor și să le alegem pe acelea care ni se potrivesc cel mai mult.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!