PIELEA SĂNĂTOASĂ - OGLINDA UNUI CORP SĂNĂTOS

Fiecare persoană, indiferent de vârstă, își dorește un corp tânăr și plin de forță. În fiecare zi dorim să ținem pasul cu tot ce se întâmplă în jurul nostru, astfel neglijăm formula sănătății. De fapt, un organism puternic este rezistent în mediu și-n timp, iar standardele și cerințele de frumusețe au în vedere un aspect sănătos și îngrijit, începând cu exteriorul, cu învelișul, numit - pielia. Ea realizează o legătură importantă între mediul înconjurător și organism. Aceasta are rolul de a acoperi și proteja corpul împotriva agresiunilor, de a împiedica pierderea apei. Ca și celelalte componente ale corpului, pielea are nevoie de atenție, îngrijire și revigorare.

piele-sanatoasa-cosmetica-cannabis

Un remediu natural pentru piele este considerat uleiul extras din semințe de cânepă. Acesta este extrem de bogat în substanțe nutritive și minerale, fiind utilizat tot mai mult în conținutul produselor cosmetice, reprezentând un ingredient principal al cremelor, șamponurilor, balsamurilor, uleiurilor pentru masaj etc.

Uleiul de canabis posedă numeroase proprietăți benefice asupra organismului uman, cum ar fi:

HIDRATAREA OPTIMĂ A PIELII

crema-hidratare-cannabisCremcann Hyaluron 15ml / 50ml

Uleiul de canabis conține acizi grași care hrănesc și împedică deshidratarea pielii. Este recomandat pentru pielea uscată și sensibilă. Uleiul de canabis e la fel de bogat și în vitamina D, ceea ce oferă pielii hidratare, finețe și delicatețe. În acest scop este întrbuințată crema din canabis, pentru a ameliora și a trata bolile de piele, având o puternică proprietate antibacteriană, antiinflamatorie și analgezică. Aceasta conține ulei de semințe de cânepă și a fost testată dermatologic. Trebuie să aplicați o cantitate mică în zona pe care dorim să o restaurăm și să o răspândim ușor până când este complet absorbită. Ca orice altă cremă, evitați contactul cu ochii, nu lăsați la îndemâna celor mici.

CREMĂ ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE

crema-antimbatrinire-cannabisCremcann Q10 15ml / 50ml

Acizii grași găsiți în produsele de semințe de cânepă au un efect antiinflamator și, de asemenea, compensează acea lipsă de flexibilitate cauzată de vârstă. Acest lucru reduce procesul de îmbătrânire.

PRODUSE DE BĂRBIERIT

crema-dupa-barbierit-cannabisCremcann Q10 Men 50ml

Iritația în timpul bărbieritului este cauzată de rezistența părului îndreptat spre lamă. Uleiul din semințe de cânepă asigură o lubrifiere puternică pentru produsele de bărbierit, cu efecte de hidratare, pentru a preveni uscarea pielii.

CREMA DE PROTECȚIE SOLARĂ

crema-protectie-solara-cannabisBalcann Gel Oak Tree Bark 75ml

Uleiul de cânepă poate fi utilizat pentru a înlocui uleiurile groase utilizate în mod obișnuit în produsele de protecție solară. Îmbunătățește efectele de hidratare și capacitatea de dispersie a agentului de protecție solară.

TRATAREA ACNEEI

crema-tratare-acnee-cannabisCremcann Silver 15ml

Acizii grași găsiți în produsele de semințe de cânepă au dovedit că reduc inflamațiile cauzate de acnee, cu erupții mai ușoare și cu un efect terapeutic.

MACHIAJ

Uleiul de semințe de cânepă poate fi utilizat într-o gamă variată de machiaje, de exemplu, în rujuri, permițând o aplicare mai moale, cu o rezistență mai mică. Aceste caracteristici sunt valabile pentru alte make-up-uri, reducând grăsimea și îmbunătățind capacitățile de reținere și dispersare a umezelii.

În afara de acestea, multe studii demonstrează că uleiul din semințe de cânepă este eficient și în tratarea durerilor de cap, durerilor articulare, artritei, gingivitei și poate fi chiar benefică pentru cazurilor de scleroză multiplă, la fel și în tratamentul psoriazisului, îmbunătățește leziunile cutanate (tăieturi sau arsuri).

Cunoaștem cu toții că fiecare detaliu e important în viața noastră, în special ce ține de sănătate. Zilnic trebuie să contribuim la formula frumuseții, dar să nu uităm de modul sănătos de viață. Aportul adus zi de zi se stabilește ca un regim, ca un reflex pentru îngrijirea oragnismului. Tot ce facem, facem pentru noi înșine, iar răsplata va fi pe măsură.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!