PROPRIETĂȚI MIRACULOASE. PLANTA CARE ÎNDEPĂRTEAZĂ STRESUL ȘI ANXIETATEA

Proprietăți miraculoase. Planta care îndepărtează stresul și anxietatea

Secolul XXI este marcat de lucruri utile, gadgeturi de ultimă generație, modernizare care se apropie tot mai mult de nivelul maxim etc. În acest caz, unde poziționăm omul ca ființă umană în această avalanșă a noului. Se pierde printre ore în șir petrecute la postul de muncă, acumularea stresului, nervozității, creșterea tensiunii în relații de cupluri etc, de aici rezultă anxietate, stres, scăderea libidoului etc.

ulei-damiana

E un pic cam dificil această situație și fiecare încearcă să iasă din ea cum poate. De cele mai multe ori aleg calea greșită, precum alcoolul, certuri la infinit, strigăte, violență, adulter. Ne propunem să deschidem larg ochii și să înțelegem că există ieșire din situație. Pare banal, dar e foarte ușor. Ne ajută în acest caz poate uleiurile esențiale, aroma terapia care trezesc armonia dintre oameni sau de ce nu proprietățile miraculoase ale tincturii de damiană.

Scurt istoric

Ce este Damiana? Miracol? Nu, o plantă aromată vivace, care își are originea în zona tropicală a Americii și nordul insulelor Caraibe. Pe timp de vară această plantă produce flori formate din cinci petale de culoarea galben-portocaliu, apoi fructe care au în componența lor semințe minuscule. Frunzele au o culoare de verde-palid, iar pe suprafața inferioară sunt perișori ce acumulează umiditatea.

Atunci ce proprietăți miraculoase are? O plantă atât de firavă, dar care ascunde secretul cunoscut de generațiile vechi.

  • Este un afrodiziac bun
  • Are proprietatea de a cataliza secreția de testosteron antidepresivă
  • Este anxiolitic, diuretică, laxativă, înlătură tusea etc.

Sunt utilizate în primul rând frunzele și tulpinile, din recolta de vară, atunci când înfloresc. Se zice că atunci își are mai mare efectul. Din punct de vedere:

Fizic: crește nivelul de testosteron din sânge, este ca un medicament antidepresiv, readuce atractivitatea și forma fizică a partenerului;

Psihic: combate stresul, lipsa intimității, depresie, oboseală, lipsa de respect și iubire față de propria persoană;

 ceai-frunze-damiana

Sprijină starea de spirit și sistemul nervos

Planta de damiană, pe lângă proprietatea de afrodiziac, este un bun amplificator al stării de spirit. Ajută la scăderea stresului, înlăturarea anxietății și diminuarea depresiei atât la femei, cât și bărbați. Aceste proprietăți sunt salutate benefic atunci când ajunge vorba de elemente sexual.

Totodată această tinctură stimulează sistemul nervos central și este folosită pentru a trata simptomele depresiei, pentru a scădea anxietatea, ridica claritatea mintală, pentru a înlătura depresia nervoasă ce duce la indigestie. Ajută la micșorarea nivelului de zahăr din sânge datorită efectului de hipoglicemiant pe care îl are asupra organismului.

damiana-prorietati-miraculoase

Oferă suport sistemului imunitar

Un corp bine păzit este predispus spre fericire și iubirea de sine. Contribuim în acest caz, cu ajutorul plantei minuni, la îmbunătățirea sistemului imunitar – vindecarea inimii, eliminarea stresului, îmbunătățirea circulației sangvine.

Care este secretul? Conținutul bogat în alcaloid contribuie asupra sistemului nervos, circulației sângelui, conține uleiuri volatile, flavonoide, arbutin, gonzalitosin, damianin, tannin și uleiuri esențiale.

După statistici este o metodă bună de a trata alcoolismul, anorexia, diabetul zaharat, paralizia. Sunt și unele restricții atunci când vorbim de dozele administrate. Pentru fiecare persoană în parte se stabilește doza optimă în dependență de vârstă, starea general de sănătate, prezența unor condiții medicale.

Uită de problemele care îți dau dureri de cap. Impotența, anxietatea poate fi tratată în mod natural, starea de spirit ridicată, bunăstarea și viața sexuală sănătoasă.

Conține uleiuri volatile, uleiuri esențiale, tinctura de Damiană sprijină în mod natural starea de spirit, sănătatea sexuală și bunăstarea. Proprietățile unice ale Damianei poate stimula zonele genitale, prin creșterea în mod natural a circulației și a aprovizionării cu oxigen, rezultând în funcții sexuale sănătoase.

Sfaturi în administrare

  • 30 de picături, de 1-3 ori pe zi .
  • Nu administrați în timpul sarcinii.
  • A nu se administra simultan cu antidiabetice.
  • Interzis persoanelor cu un sistem nervos hiperactiv.
  • A nu se depăși doza recomandată.
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • Agitați bine înainte de utilizare.
  • Nu este recomandată în tratarea sindromului colonului iritabil.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!