In conformitate cu Regulamentul UE 2016/679, pentru a utiliza acest site in continuare, te rugam sa iti dai acordul privind folosirea cookie-urilor si prelucrarea datelor personale colectate prin formular si email.

De Acord Ce inseamna cookie si cum le folosim
Cum prelucram datele personale colectate prin formular si email

 

 

Totul a început cu un  băț de Palo Santo și o poveste frumoasă despre  jungla peruviană . A fost dragoste la prima mirosire. Continuarea, o vezi aici, pe Aromaworld.

 

Suntem o echipă tânără și motivată ce și-a propus o singură misiune, aceea de a face cunoscute și în tărișoara noastră aromele exotice nemaiîntâlnite și nemaiauzite până acum.  Acestea sunt ingrediente exotice naturale, cu efecte incredibile asupra organismului, folosite de mii de ani în alte zone, de șamani, vindecători, curanderos, mame, bunici, copii, triburi, iar lista poate continua.

 

Noi, echipa Aromaworld încearcăm tot posibilul să impacăm utilul cu plăcutul, cantitatea cu calitatea, totul la un preț convenabil pentru toată lumea și astfel să îți oferim energiile bune, prin produsele deosebite pe care le pregătim cu mult drag.

 

Suntem întotdeauna deschiși la noi arome, căutăm varietatea și calitatea, naturalul și frumusețea naturii, pentru a le aduce mai aproape de tine. Dacă ai vreo  propunere sau o idee “parfumată” , nu ezita să ne contactezi. Îți vom răspunde cu drag!