AROMA NATURII - DOZA PERFECTĂ DE SĂNĂTATE

Aroma naturii - doza perfectă de sănătate

În lume a existat dintotdeauna şi vor exista o mulţime de lucruri minuscule, atât de obişnuite, care ne umplu viaţa, îi dau un sens ei şi în consecinţă ne fac un pic mai fericiţi. Acest capitol este unul care nu are sfârşit şi mi-ar lua o veşnicie să discut despre fiecare în parte. Dintre toate, voi pune accent pe o noţiune universală care dorim noi sau nu dorim ea face parte din viaţa noastră. Nu o putem pipăi, nu se mănâncă şi nu se bea, nu o putem strânge la piept, ci doar datorită simţului olfactiv ne poate purta pe valuri de senzaţii tari şi minunate.

Leac pentru suflet - aşa ar fi redenumite arhicunoscutele arome. Despre ele putem vorbi la nesfârşit, sunt mii şi mii. Mai întâi de toate acestea ţin de stil, de frumuseţe şi nu în ultimul rând de sănătate. Aroma este un secret de autoafirmare pe care îl adoră atât reprezentanţii sexului slab cât şi a celui puternic. Şi cred că nu există om, ba mai mult, aş îndrăzni să precizez că chiar şi vietate care să nu fie sedus la sens direct de cel puţin o aromă de-a lungul vieţii.

 Aromele - parte din viaţa noastră!

aroma-naturii

Sunt pretutindeni, le putem simţi oricând și oriunde. Ne îndrăgostim de aromele “comestibile” sau de relaxare, de aromele florale care le avem la îndemână sau cele orientale. Preferinţele oamenilor nu se discută, diferă de la individ la individ și să nu te mire faptul că unii au preferinţe puţin mai ciudate -e ceva acceptabil.

Natura mai continuă să ne uimească prin surse de miresme îmbietoare, unice şi pline de sănătate. Sunt şi ele nişte substanţe narcotice permise pe care le “devorăm” zilnic, cu maximă satisfacţie şi la care nu am renunţa atât de uşor. Dar nu întotdeauna suntem conştienţi de faptul că fiecare din ele pe lângă mirosul frumos, conţine şi proprietăţi de neînlocuit. În ele găseşti doza perfectă de sănătate şi delectare. Plantele, ierburile, răşinile din scoarţa diferitor soiuri de copaci, fructele sau legume ascund taine pentru sănătatea continuă pe care o căutăm de-a lungul vieţii. Ele dau naştere diverselor produse de care ne putem bucura în orice etapă a vieţii.

Uleiurile din plante şi beneficiile lor

Uleiurile esenţiale, spre exemplu, sunt destinate în mare parte pentru procedurile de masaj, băi şi au ca efect relaxarea. Acestea menţin o concentraţie suficientă ale produselor din care sunt fabricate, fapt care le înzestrează şi cu numeroase proprietăţi terapeutice. Totodată, datorită lor pielea devine catifelată, hidratată şi în multe cazuri uleiurile previn îmbătrânirea. Le putem aplica şi pe corp drept parfum naturist care au un miros puternic şi de lungă durată.

uleiuri-plante-beneficii

Parfumul - cel ce ne defineşte personalitatea

Parfumurile sunt şi ele o latură a rafinamentului benevenite şi acceptate cu drag oricând. Adorăm parfumul bradului de Crăciun,  mirosul de portocale sau scorțișoară, şi nu ne mai interesează preţul atunci când este vorba de miros intens, plăcut şi atât de râvnit. Putem “flirta” cu orice tip de miros până îl găsim pe cel care ne va cădea cu tronc la inimă şi vom de nedespărţiţi orice nu s-ar întâmpla.

parfumul-si-personalitatea

Condimentăm un pic şi anturajul                                                     

Condimentele au şi ele rolul său în lumea aromelor. Acestea înlocuiesc pe drept odorizantele de cameră care au un efect nu prea bun asupra sănătăţii. Datorită promovării online a oricărui tip de informație, poţi învăţa rapid trucuri de milioane cum să le înlocuieşti şi să îţi menţii starea de sănătate şi fericire pură. Acestea sunt “gustoase” nu doar în bucate, dar şi pentru suflet. Pe lângă proprietăţile culinare de nota 10, posedă şi un parfum foarte intens care îţi va personaliza încăperea. Rozmarin, şofran, mentă, vanilie, lavandă sau scorţişoară sunt doar câteva dintre condimentele - minune pentru a da un alt ton locuinţei tale.

condimente

Produsele CBD -  proprietăţi uimitoare pentru organism

Natura nu încetează nici în secolul XXI să ne uimească. Treptat, specialiştii au început să exploreze lumea tuturor plantelor şi ierburilor care ne înconjoară ca să nu le scape nimic util care ar putea fi benefic pentru sănătatea umană. Rezultatul nu a întârziat să apară. Unele plante, care deşi se consideră interzise şi periculoase pentru organismul omenesc, de fapt, ascund adevărate miracole.

Potrivit unor cercetări internaţionale produsele CBD sunt de neânlocuit pentru sănătatea mintală, ameliorează tulburările psihice, reduc anxietatea şi stările de depresie. Un alt punct forte ale acestui component este că luptă împotriva cancerului, reducând riscul răspândirii celulelor cancerogene. De asemenea, este recomandat milioanelor de persoane care la momentul de faţă suferă de crize de astm bronşic.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!