PLANTA DE CANNABIS – MEDICAMENT UNIVERSAL

Planta de cannabis – medicament universal

Pe cât de mare este lumea înconjurătoare, pe atât de plină este de taine şi miracole care te pot lăsa mască. Natura este o sursă secretă preţioasă, o lume încă nedescoperită care dezvăluind-o fără grabă, zi de zi nu încetează să ne uimească. Suntem înconjuraţi de o natură minunată de la care primim inspiraţie necontenit.

Întreaga viaţă tot încercăm să o cunoaştem, să aflăm cât mai multe despre fiecare colţisor de pământ şi înţelegem că știm atât de puţine! Puterile ei sunt fabuloase! O adevărată sursă de viaţă şi sănătate unde fiecare plantă, fiecare fruct sunt ingrediente binecuvântate, care ascund puteri de neînlocuit.

planta-cannabis

Omul a învăţat să exploreze natura la maxim. A studiat tot ce se putea de studiat şi nu s-a mai oprit, a hotărât să stoarcă tot ce se poate din orice îl înconjoară. A găsit chiar şi dulceaţă acolo unde se părea că nici urmă de ea nu poate fi, demonstrând că tot ce este interzis, nu este obligatoriu şi rău pentru omenire. Aici putem enunţa plante care de-a lungul timpului erau cunoscute doar ca ceva interzis şi care ar provoca efecte nedorite. Teoria generală care se referă la faptul că ceva ce nu este bun acolo, va fi perfect în altă parte este valabilă şi pentru Regnul Plantae. În cantităţi potrivite, acestea posedă proprietăţi curative impresionante, care pot face minuni pentru sănătate. Şi paradox, interzise pentru uz şi “poreclite” drept drog, dar sânt atât de binefăcătoare pentru medicină şi sănătate.

Cânepa - “drogul” benefic pentru sănătate!

Există diverse tipuri de drog care au fost îndrăgite treptat, cum ar fi planta de cânepă, tutunul, cofeina, cocaina, etanolul etc. Cel mai popular, planta de canabis, este cunoscut şi sub numele de cânepă. Acesta este un exemplu elocvent de o specie revoluţionară pe pământ dar care a uimit datorită proprietăţilor ce le posedă. Fiecare specie are o aromă aparte de la cea puternică, la cea dulcie şi lejeră.

marijuana-indicatii-terapeutice

  Marijuana reprezintă o buruiană minunată la sensul direct. Este bine cunoscută sub numele de drog pentru orişicare. Efectul cel mai popular printre oameni este starea de euforie primită din relaxarea mentală şi fizică cu ajutorul marijuanei. Totuşi, prea multe ştim despre faptul că planta de cânepă este o plantă interzisă, prea periculoasă şi prea puţine despre faptul că aceasta este o adevărată farmacie vastă. Se face benefică în numeroase forme ale unor maladii severe precum ar fi cancerul, stopând dezvoltarea acestuia. Are grijă de sănătatea sistemului nervos. Luptă împotriva epilepsiei şi afecţiunilor degenerative progresive ale creierului, în special la persoanele de vârsta a treia. Cânepa este un medicament minune în cazul unot tulburări mintale severe preum este schizofrenie şi tulburările maniacale. Cu această iarbă reducem la minim şansele de a suferi de glaucomă care afectează nervul optic şi progresează până la pierderea completă şi iremediabilă a vederii. Deasemenea, combate spasmele şi convulsiile având efect de relaxare a muşchilor.

Seminţele de cânepă nu se deosebesc prea mult de cele de floarea-soarelui. Acestea sunt compuse din 42% grăsime, 36% ulei, 28% proteine, 15-25% substanţe extractive neazotate ca glicogen, glucoză, acid lactic şi circa 5% cenuşă. Acestea echilibrează foarte eficient nivelul de zahăr din sânge, ameliorând stările de amorţeală şi înţepături ale picioarelor la persoanele ce suferă de diabet.

cannabis-indicatii

Totodată, şi uleiurile extra virgine obţinute din seminţele acestei plante sunt trecute în receta spre sănătate şi comfort. Acesta menţine elasticitatea pielii oferindu-i protecţie antifungice, antibacteriene şi antivirale. Acizii graşi Omega-3 şi Omega-6 din uleiul de cânepă întăreşte sistemul imunitar care va putea fi un scut de apărare împotriva afecţiunilor din exterior. Menţin aparatul locomotor într-o stare exemplară şi luptă şi împotriva celulitei.

ulei-canepa

Mai mult, această plantă este exploatată şi folosită în întregime şi nimic nu se risipeşte. Sunt folosite ca furaje în hrana păsărilor şi animalelor domestice. Din resturi lemnoase de la extragerea fibrelor sau planta întreagă se obţin hârtie, plăci aglomerate fonoizolatoare pentru industria mobilei, mătase artificială, funii. Pleava rezultată din culturile pentru sămânţă este un îngrăşământ deosebit de valoros pentru pământ care sporesc considerabil culturile. Şi dilemă, poate fi interzisă pe motiv că ar înlocui o serie de medicamente, stopând vânzările din industria farmaceutică? Totuşi, ce nu am face, secretele plantei de cânepă încep să se facă cât mai vizibile şi o putem numi pe drept o iarbă apreciată

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!