SANANGA

Sananga

Sananga, apartinand familiei Tabernaemontana Sananho, sunt picaturi de ochi produse dintr-o radacina pusa la macerat. Aceste picaturi sunt folosite de catre Indieni pentru prevenirea diferitelor conditii ale ochilor, incluzand glaucoma, astigmatism, miopie, cataracta sau alte boli comune ale ochilor. Alte beneficii ce tin de spiritualitate includ trezirea intuitiei si cresterea puterii celui de-al treilea ochi. Viziunea interioara, claritatea, inlaturarea gandurilor si energiei negative sunt printre beneficiile spirituale oferite de Sananga.

Sananga este denumirea data sucului extras din radacina Mata Heins, planta amazoniana, nume venit din dialectul Huni Kuin, limba vorbita de catre Kaxinawas. Aceasta planta este de fapt un tufis din regiunea amazoniana, folosit in scop medicinal de indienii Kaxinawa si alte triburi. In triburile amazoniene, inainte de vanatoare, razboinicii indieni vor lua cate o picatura in fiecare ochi, intarindu-le perceptia, pentru a putea percepe miscarile subtile in padurile dese.

Din interiorul radacinelor sale, sucul este extras si este utilizat pentru tratarea Panamelor (energiile negative) sau bolilor spirituale, dupa cum spun aceste triburi. Pentru samanii ancestrali, denumirea de panama face referire la un conglomerat de energii joase ce sunt prezente in campul energetic al unei persoane, acumulate intr-un timp indelungat si intr-o viata negativa, plina de obiceiuri proaste si ganduri negative ce nu sunt benefice sanatatii fizice, emotionate, mentale si spirituale ale individului, de aici rezultand depresiile, stresul fizic sau mental si o viata plina de indiferenta.

Aceste picaturi de ochi sacre, denumite si colirio, odata administrate in ochi provoaca o senzatie de arsura, o experienta ce dureaza cateva minute, timp in care pacientului ii este recomandat sa respire adanc si sa lase durerea sa se manifeste. Sananga imbunatateste si ascuteste perceptia vizuala si se spune ca poate rezolva o serie de boli ale ochilor. Aceasta inlatura si furia interioara a individului, oferind mai apoi o stare intensa de relaxare, odata ce durerea dispare treptat. Samanii spun ca durerea cauzata de sananga elibereaza endorfinele, produse de corp pentru a combate durerea. Aceste endorfine raman in corp dupa ce Sananga dispare, oferind individului o stare de frumoasa relaxare. Ochii sunt oglinda sufletului, iar tot ce vedem si simtim se stocheaza aici, inclusiv Istoria noastra Karmica.

Sananga lucreaza pe doua cai energetice vindecatoare, si anume, calea fizica si cea spirituala.

Spiritul Sananga lucreaza verificand paternurile energetice ce sunt dezechilibrate, iar mai apoi reuseste sa echilibreze aceste forte ce le constituie pe Panamas. Rezultatul acestuit tratament este echilibrarea sufletului in sincronicitate cu forta spirituala a naturii, o expansiune a frortei viziunii spirituale sau a Chakrei Ajna, a treia viziune, viziunea interioara, dar si o imbunatatire a viziunii oculare.

Dupa administrarea picaturilor, se va simti o vibratie puternica, si o senzatie de arsura mai mult sau mai putin puternica, depinzand de etapa spirituala a fiecarei persoane. Cu timpul, fiecare se va obisnui si se va alinia cu Spiritul Sananga, iar arsura va disparea treptat. Dupa senzatia de arsura, ce va dura cateva minute, culorile vor deveni mai vii si mai ascutite, iar vederea va fi imbunatatita. Unele tratamente cu picaturile de Sananga sunt imediate, insa altele vor avea nevoie de un timp mai lung de tratament, cu rezultate la fel de miraculoase ca cele imediate.

Sananga dilueaza aparitia gandurilor negative si ale energiilor ce nu sunt armonioase ce apar in campul energetic al corpului, deschizand canalele energetice ale fiintei. Din regiunea capului coboara mai apoi o energie subtila favorabila mentinerii chakrelor deschise, expandand aura si mentinand persoana aliniata si centrata emotional, mental si spiritual.

Cu ajutorul picaturilor de Sananga aceasta incarcatura energetica negativa este automat eliminata, ca si cum persoana ar fi trecut printr-un soc energetic, intr-o maniera subtila, reusind sa ofere fericire si improspatare dupa aplicare.

Sananga este recomandata tuturor, de toate varstele si sexele, iar cu cat aceasta se va folosi mai repede, cu atat mai bine.

 

Sursa: https://queenoftheforest.org/medicine/benefits-sananga-eye-drop/

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!