SEVA NATURII – SOLUȚIA UNEI TINEREȚI FEMININE DE INVIDIAT

Seva Naturii – soluția unei tinereți feminine de invidiat

Derularea proceselor tehnologice ale secolului XXI iau amploare în toate domeniile societății! Însă femeile, cele care croiesc frumusețea, ce cârpesc răni și le sădesc cu mărgăritarele bucuriilor, cunosc sau tind să cunoască puterea ce o deține Mama Natură. Seva ce se revarsă în arterele stăpânii unei frumuseți și naturaleți feminine este de neînlocuit de niciun produs neorganic sau chiar artificial. Și femeile înțelepte le cunosc nu doar rostul, ci și folosința. Astfel devenind de invidiat nu doar de multe altele, ci și de partea bărbătească a globului.

seva-naturii

Extractele din plante devin foarte răspândite printre rândurile cosmeticilor. Vă dați seama de ce? Pentru că și-au prezentat la justa valoare efectul original. Aceste prețioase daruri ale naturii sunt folosite sub diferite forme din timpuri ancestrale, atât în medicina naturistă cât și în cosmeticele naturale. Din India, China și Coreea, extracte obținute din rădăcini, frunze și seve, prețiosul Ginseng, atât de speciala Centella asiatica, din America Latină- miraculoasa pudră din scoarța de Tepezcohuite - arborele magic, venerat de mayași, extractul de Kigelia de pe coastele Africii, sunt plante extrem de cercetate și astăzi pentru a le descoperi miraculoasele puteri vindecătoare ascunse încă, uitate sau pierdute în negura timpurilor.

Cel mai interesant fapt este că există „leacul natural” pentru orice problemă: de ten, de păr, cu slăbitul etc. Un exemplu atât de clasic și semnificativ poate fi considerat ceaiul verde.

De la o cănuță calmantă de ceai, la un scut de protecție împotriva tumorilor…

ceai-verde-proprietati

Ceaiul verde este foarte bogat în antioxidanţi şi are multiple beneficii pentru sănătate, dar şi pentru frumuseţe. Haideți să le urmărim!

  1. Este indicat pentru ameliorarea depresiei, este un eficient adjuvant în afecţiunile cardiovasculare, reglează metabolismul, creşte imunitatea organismului, energizează organismul în cazurile de oboseală.
  2. Contribuie la distrugerea bacteriilor ce pot provoca intoxicaţii alimentare şi elimină toxinele ce pot produce aceste bacterii, oprește evoluția celulelor canceroase fără să afecteze celulele sănătoase.
  3. Favorizează arderea caloriilor și diminuează nivelul de colesterol dăunător.
  4. Pentru un păr strălucitor şi puternic, ceaiul verde face adevărate minuni, într-un timp foarte scurt. Pe părul proaspăt spălat se toarnă lichidul rezultat prin fierberea, timp de 15 minute, a pliculeţelor de ceai. Ceaiul trebuie să fie la temperatura corpului. După zece minute, părul se spală din nou cu şampon, pentru o strălucire intensă.
  5. Un alt beneficiu al ceaiului este acela că ajută la reducerea pungilor de sub ochi şi a cearcănelor. Pliculeţele de ceai verde folosite nu trebuie niciodată aruncate, ci aplicate pe suprafaţa ochilor, cofeina conţinută ajutând la îndepărtarea cearcănelor.

Indiferent că sunt necăsătorite sau în concediu de maternitate, că au 18 sau peste 50 de ani, femeile vor să arate bine. Din păcate, tendința de a recurge la diverse metode artificiale pentru a arăta bine, efortul lor de a încerca diverse terapii invazive în urma cărora obțin exact contrariul este partea șocantă și înșelătoare a situației actuale. Astfel numărul femeilor care și-au transformat frumusețea naturală într-o figură lipsită de orice fel de expresie, cu pomeți ridicați nefiresc de mult, buze umflate și figuri care par ca de ceară, cicatrici rămase drept efecte nedorite ale diverselor proceduri crește.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!