In conformitate cu Regulamentul UE 2016/679, pentru a utiliza acest site in continuare, te rugam sa iti dai acordul privind folosirea cookie-urilor si prelucrarea datelor personale colectate prin formular si email.

De Acord Ce inseamna cookie si cum le folosim
Cum prelucram datele personale colectate prin formular si email

Ulei Esential Balsam Tolu 15ml

Ulei Esential Balsam Tolu 15ml

Cod produs: AW-1344

Reward Points Policy Castigi 0 puncte pentru cumpararea acestui produs.
• Ţara de origine: India, Columbia, Venezuela, Peru
• Nume latinBalsamum Tolutanum
• Familia botanicaFabaceae
• Principalii compusi chimicibenzoate de benzyl, cinnamat de benzyl
• Metoda de extractiedistilare cu aburi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esential: rasina copacului
• Efectpurificator, cu proprietati puternic cicatrizante, regenerant. Antiinflamator, calmant si parfumat
• Uleiuri compatibileYlang-Ylang, Patchouli, Petit Grain,Santal, Rose, uleiuri florale.
 
• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic
• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml
 
•  Producator: SC nJoy Nature SRL
 
39,90 Lei
In Stoc
Descriere şi Recomandări

Details

Uleiul esențial de Balsam Tolu se extrage din răşina copacului Myroxylon şi se obţine prin distilarea cu aburi. Acest copac, cultivat în America de Sud și America Centrală, dar nu numai, are o capacitate naturală de producere a rășinii, iar balsamul obţinut din ea este cunoscut sub mai multe denumiri, inclusiv Myroxylon Balsamum, Balsam peruvian sau Balsam indian. Numele „Tolu” se referă la tribul „Tolues” din Columbia, spunându-se că populația acestuia a folosit copacul ca remediu antic pentru diferite afecțiuni. Uleiul esențial de Balsam Tolu este utilizat pe scară largă în industria aromatică pentru producerea de parfumuri, deodorante, odorizante de cameră, dar şi creme, săpunuri, șampoane, detergenţi. Se mai foloseşte, de asemenea, şi pentru obţinerea de siropuri de tuse, pastile pentru gât, gume de mestecat și băuturi răcoritoare. Parfumul captivant al acestui ulei esențial îl face potrivit pentru utilizare în tehnici de relaxare, cum ar fi meditația și yoga, pentru calmarea minții și a simțurilor.

Notă de bază
Aromă dulce, blândă, caldă, care amintește de scorțișoară și vanilie. Aroma sa fascinantă este balsamică, bogată, ierboasă şi florală.

Beneficii
• Remediu promițător pentru diferite probleme ale pielii: răni, eczeme, ulcerații minore, acnee, erupții cutanate, pecingini, escare și infecții ale pielii cauzate de ciuperci și paraziți
• Antioxidant, ajută la combaterea radicalilor liberi responsabili pentru diferite simptome ale îmbătrânirii şi pentru dezvoltarea tumorilor
• Analgezic, ajută la atenuarea durerii, reducerea inflamațiilor, detensionarea mușchilor rigizi
• De ajutor în tratarea tuselor, răcelilor, durerilor de cap și problemelor de stomac
• Antifungic, antiseptic, antiparazitar, antireumatic, diuretic și stimulativ
• Proprietăți anti-stres care ajută la relaxarea nervilor, a minții și induc un somn bun.

Alte produse interesante