CARE SUNT CELE MAI BUNE ULEIURI ESENȚIALE PENTRU CORP

Care sunt cele mai bune uleiuri esențiale pentru corp

Iritațiile și probleme a tenului sunt, din păcate, probleme cunoscute de aproape toată lumea. Atunci când apare vreo imperfecțiune a tenului, unica grijă este să găsim cât mai curând soluția potrivită.  În ajutor pot veni uleiurile esențiale. Aceste uleiuri au proprietăți anti-inflamatorii, antibacteriene și antioxidante, care contribuie la reabilitarea tenului atunci când sunt aplicate direct pe piele. Dacă folosiți uleiurile sub formă de aromaterapie atunci sunt evidențiate capacitățile de a reduce stresul și reacțiile hormonale.

Uleiurile esențiale sunt o soluție bună pentru a îmbunătăți vitalitatea și aspectul pielii. Multe tipuri de uleiuri esențiale au proprietăți naturale care favorizează sănătatea pielii, asigură hidratarea și ajută la eliminarea erupțiilor și a petelor de pe tenul feței. Unele uleiuri eterice ajută la tratarea și stoparea unor probleme mai grave precum îmbătrânirea prematură, psoriazisul și acneea.

Din fericire proprietățile acestor ulei sunt intens descoperite în ultima perioadă, astfel oferta pe piață este în creștere. Am selectat 15 uleiuri esențiale care pot face minuni cu tenul feței.

Ulei esențial de fructe de măcieș

Fructele de măcieș conțin o serie de componenta benefice pentru sănătatea pielii, precum vitamina A, C și E. De asemenea, conțin acizi grași esențiali și antioxidanți care ajută la regenerarea celulelor și reduc apariția ridurilor mici.

Ulei din semințe de morcov

Acest ulei ajută la îmbunătățirea strălucirii pielii și în particular este benefic pentru tenul care suferă de acnee abundentă și este lipsit de strălucire. Adăugați câteva picături din acest ulei în soluția hidratantă pe care o utilizați pentru a reduce hiperpigmentarea și apariția petelor de vârstă.

Ulei din semințe de rodie

Uleiul din semințe de rodie ajută la stimularea celulelor din stratul exterior al pielii, numit keratinocite. Ajută la revigorarea și regenerarea pieli, dar și la un aspect mai tânăr al pielii. Conține polifenoli, care sunt agenți inflamatori și puternici antioxidanți.

1

Ulei de neroli

Uleiul esențial de neroli este extras din portocale amare și este apreciat pentru aroma intensă. Efectul său este de a întineri pielea îmbătrânită, uleioasă și sensibilă. Mai este utilizat pentru reducerea vergeturilor.

Ulei de ylang-ylang

Planta de ylang-ylang are o mulțime de avantaje pentru piele. Specialiștii în domeniu au descoperit că aceasta plantă conține antioxidanți care ajută la întinerirea pielii prin refacerea proteinelor și lipidelor din piele.

Uleiul de mușețel ajută și în cazul problemelor mai grave ale pielii precum psoriazisul sau eczema.

Uleiul de lavandă

Acest ulei este cunoscut pentru proprietăți calmante, în special în cazul inflamațiilor. Uleiul eteric de lavandă reduce roșeața, iritația și ajuta la restaurarea tonusului pielii. Datorită faptului că ajută la regenerarea celulelor pielii, sunt reduse petele solare și cicatricile. Este benefic pentru toate tipurile de piele și este utilizat în diferite loțiuni, creme și săpunuri.

2

Uleiurile esențiale de geraniu conțin enzime care ajută la reglarea producției de uleiuri pentru piele, astfel este benefic pentru toate tipurile de piele, în special pielea uscată. Adițional, ajută la reducerea producției de sebum și la formarea unui echilibru. Conține proprietăți non-iritante si netoxice, motiv pentru care este avantajos în cazul problemelor tenului.

Ulei de arbore de ceai

Uleiul eteric de arbore de ceai este extrem de versatil. În primul rând ajută la reglarea acneei și ajută la curățarea porilor. Adițional, conține proprietăți antibacteriene care împiedică răspândirea acneei.

În concluzie, sperăm că v-am convins să includeți uleiurile esențiale în rutina zilnică.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!