In conformitate cu Regulamentul UE 2016/679, pentru a utiliza acest site in continuare, te rugam sa iti dai acordul privind folosirea cookie-urilor si prelucrarea datelor personale colectate prin formular si email.

De Acord Ce inseamna cookie si cum le folosim
Cum prelucram datele personale colectate prin formular si email

Blog AromaWorld

Despre terapia cu plante, tincturi, rășini și uleiuri naturale. Produse cbd - modul de utilizare și proprietăți terapeutice. Aromaterapie - informații.

 • Ce este Palo Santo și ce beneficii ascunde?

  Palo santo este utilizat datorită proprietăților energizante și vindecătoare asemănătoare cu ale copacului de cedru. Este considerat un medicament puternic care a fost popularizat datorită calităților energizante. Atunci când este ars proprietățile sale tămăduitoare sunt descoperite.

  Continuă să citești
 • Efectele uleiului de Palo Santo

  Uleiul esențial de Palo Santo are proprietatea de a calma, de a deschide Chakrele și ajută la eliminarea energiei negative. Aroma uleiului este dulce, lemnoasă, cu note fine de citrice. Are efectul de a relaxa și conferă liniște emoțională. Poate fi eficient în cazul tratării stării de anxietate, traume emoționale și depresie.

  Continuă să citești
 • Cum tratezi răceala fara a apela la medicamente

  Atunci când răcim și suntem în căutarea unui remediu naturist, primul lucru la care ne gândim este ceaiul frunze combinate cu miere și lămâie. Pe lângă acest remediu contra răcelii vă recomandăm și alte metode naturiste și eficiente.

  Continuă să citești
 • Care sunt beneficiile rășinilor

  Rășinile reprezintă secreția care este obținută din scoarța unui copac când acesta este tăiat sau lezat. Acestea au structură cleioasă și solidă. Adevăratele proprietăți ale rășinilor sunt descoperite în momentul arderii, când elimină un miros puternic, care are și proprietăți tămăduitoare.

  Continuă să citești
 • Care sunt cele mai bune uleiuri esențiale pentru corp

  Uleiurile esențiale sunt o soluție bună pentru a îmbunătăți vitalitatea și aspectul pielii. Multe tipuri de uleiuri esențiale au proprietăți naturale care favorizează sănătatea pielii, asigură hidratarea și ajută la eliminarea erupțiilor și a petelor de pe tenul feței.

  Continuă să citești
 • Astenia de primăvară - cum o combatem?

  Primăvara este un anotimp mult-așteptat, mai ales de cei care nu se prea împacă cu temperaturile scăzute. Totuși, pe lângă raze de soare, grade mai generoase în termometre și verde crud peste tot în jur, primăvara poate deveni o adevărată provocare pentru organismul nostru.

  Continuă să citești
 • Uleiuri esențiale potrivite pentru îngrijirea părului

  Unul dintre beneficiile uleiurilor eterice este îmbunătățirea sănătății părului. Unele uleiuri au proprietatea de a hrăni părul, de a-i stimula creșterea sau îi pot spori strălucirea.

  Continuă să citești
 • Produse de igienă personală care trebuie să fie înlocuite cu produse bio

  Atunci când aplicăm zilnic substanțe dubioase pe corp, ignoranța nu-și are locul. Cercetarea toxicității unui produs de îngrijire personală este la fel de importantă ca și verificarea alimentelor pe care le consumăm..">Continuă să citești

 • Durerile de cap - cum le ameliorezi cu ajutorul uleiurilor esențiale?

  Vremea rece vine la pachet cu nesuferitele migrene care ne fac viaţa un calvar. Pentru a scăpa de durerile insuportabile de cap, primul reflex este să iei o aspirină sau o altă pastilă care atenuează durerile. Dar de ce să recurgi la medicamente, când un simplu ulei esenţial îţi poate calma încordarea nervoasă şi musculară, fără efecte adverse.">Continuă să citești

 • Tratamente cu seminţe de cânepă- câteva reţete

  Unele dintre cele mai nutritive seminţe care pot fi consumate de către oameni în diverse moduri sunt acele seminţe de cânepă, care aduc organismului numeroase beneficii. Acest lucru este posibil deoarece aceste seminţe au un conţinut mare de proteine, vitamine, enzime, antioxidanţi şi Omega 3 şi 6.">Continuă să citești

1-10 of 70

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7