Myrrh rasina

39,50 Lei
• Tara de origine: Africa, India, Oman, Etiopia, Somalia, Yemen, Arabia Saudita
• Nume latin: Commiphora myrrha
• Cunoscut ca: Myrrh
• Efect: antioxidant, tratarea rănilor și prevenirea infecțiilor, împotriva iritațiilor pielii, acneei, aromaterapie, antiparazitic, antibacterial și antifungal
• Cantitate: 100gr

 
In stoc

Durata de livrare: 24h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: AW-1036 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Mirul a fost folosit, împreună cu frankincense, din timpurile antice, având proprietăți incredibile și variate, atât medicinale, cât și spirituale. Face parte din familia de Commiphora Mukul și are o aromă naturală, medicinală.

 

În prezent de folosește în numeroase creme pentru piele, pastă de dinți sau alte produse cosmetice. Egiptenii foloseau mirul pentru prevenirea îmbătrânirii și pentru menținerea pielii sănătoase și frumoase.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!