Ulei Esential Dafin, Bay Leaf 15ml

39,90 Lei
• Origine: Orientul Mijlociu, cu raspandire larga in zonele mediteraneene si Europa
• Tara de Provenienta: India
• Nume latinLaurus Nobilis
• Familia botanicaLauraceae
• Principalii compusi chimicimonoterpene: alfa-pinen, beta-pinen, sabinene,limonen, monoterpenoli: alfa-terpineol, linalool, borneol, eugenol, chavicol.

• Metoda de extractieprin distilarea cu aburi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esential: frunze
• Efect: combate raceala si gripa; Analgezic, amelioreaza durerile provocate de probleme musculare și articulare; Ajută la eliminarea excesului de gaze din stomac și intestine, ameliorând astfel orice simptom de indigestie, balonare sau durere

• Uleiuri compatibileClary Sage, Ienupar, Rozmarin, Chiparos, Pin, Bergamot. Lemon, Clove, Black Pepper, Ylang Ylang, Lavender, Orange.

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic
• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml


•  Producator: SC nJoy Nature SRL
 
In stoc

Durata de livrare: 24h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: AW-1343 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Uleiul esențial de Dafin mai este cunoscut și sub denumirea de Laurus Nobilis în limbaj științific sau Bay Leaf, Bay Laurel sau Laurel Leaf în limbaj internațional și face parte din familia botanică Lauraceae. Se extrage din frunzele parfumate ale arborelui prin distilare cu aburi și a ajuns să aibă o răspândire largă, din Orientul Mijlociu și până în zonele mediteraneene și Europa. Considerat simbolul Zeului Soarelui în Astrologie și atribuit Zeului Apollo de către greci, arborele de Dafin și frunzele sale vindecătoare au fost considerate simboluri ale înțelepciunii, protecției, păcii și nu în ultimul rând, al purității. Din punct de vedere emoțional, uleiul esențial de Dafin ajută la creșterea încrederii și al focusului mental, echilibrează, centrează și oferă direcție și creativitate. Este considerat un expectorant eficient, de mare ajutor în lupta cu simptomele răcelilor sau virozelor. Uleiul esențial de Dafin este puternic și foarte concentrat, de aceea recomandarea noastră este să îl folosiți în diluții mici.

Notă de Top
Aromă puternică, dulce, picantă și totuși blândă, cu tonuri florale și fructate, cu o tentă ușoară de camfor.

Beneficii

 Ulei încălzitor, antibacterian, antiseptic, antioxidant
 Recomandat împotriva micozelor și infecțiilor și pentru probleme de circulație
 Combate stările de astenie și depresie
 De mare ajutor în cazul problemelor respiratorii, răcelilor și durerilor musculare
 Stimulant pentru sistemul digestive, recomandat pentru tratarea reumatismului, migrenelor, artritei, tensiunii ridicate sau durerilor de ureche
 Ajută la înlăturarea mătreței și tonifică scalpul și părul
 Astringent și antibacterian, remediu în tratarea rănilor, iritațiilor, mâncărimilor.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!