In conformitate cu Regulamentul UE 2016/679, pentru a utiliza acest site in continuare, te rugam sa iti dai acordul privind folosirea cookie-urilor si prelucrarea datelor personale colectate prin formular si email.

De Acord Ce inseamna cookie si cum le folosim
Cum prelucram datele personale colectate prin formular si email

Myrrh rasina

Myrrh rasina

Cod produs: AW-1036

Reward Points Policy Castigi 0 puncte pentru cumpararea acestui produs.

• Tara de origine: Africa, India, Oman, Etiopia, Somalia, Yemen, Arabia Saudita
• Nume latin : Commiphora myrrha
• Cunoscut ca : Myrrh
• Efect: antioxidant, tratarea rănilor și prevenirea infecțiilor, împotriva iritațiilor pielii, acneei, aromaterapie, antiparazitic, antibacterial și antifungal
• Cantitate: 100gr


39,50 Lei
In Stoc
Descriere şi Recomandări

Details

Mirul a fost folosit, împreună cu frankincense, din timpurile antice, având proprietăți incredibile și variate, atât medicinale, cât și spirituale. Face parte din familia de Commiphora Mukul și are o aromă naturală, medicinală.

În prezent de folosește în numeroase creme pentru piele, pastă de dinți sau alte produse cosmetice. Egiptenii foloseau mirul pentru prevenirea îmbătrânirii și pentru menținerea pielii sănătoase și frumoase.

Alte produse interesante

Inregistreaza-ti adresa de e-mail si primesti 10 de lei cadou.