AROMATERAPIA - DOZA ZILNICĂ DE ÎNVIORARE

Aromaterapia - doza zilnică de înviorare

Ce este de fapt aromaterapia?

Aromaterapia este un tratament alternativ care ajută la menținerea stării noastre mentale și fizice, într-un cuvânt o îmbunătățește cu ajutorul uleiurilor esențiale. Parcă nu putem crede așa ceva, însă specialiștii în medicină confirmă că uleiurile esențiale folosite în aromaterapie nu numai că stimulează sistemul nervos central, dar și reduc stresul și tensiunea, oferă relaxare și înviorare corpului uman.

aromaterapia-doza-zilnica-de-inviorare

Uleiurile esențiale sunt lichide aromatice, fără grăsimi, care se găsesc în mod natural în diferite părți ale plantelor, ierburilor, fructelor și mirodeniilor. Ele au specificul de a întări sistemul imunitar și de a stimula capacitatea naturală de vindecare a corpului.

Cele mai multe uleiuri esențiale sunt antiseptice, antimicrobiene și antiinfecțioase. Unele dintre ele sunt catalizatorul unei energii vitale abundente, altele ajută la reglarea sistemului nervos, a glandelor hormonale sau la detoxificare.

Relația aromaterapie – afrodiziac - afecțiune

Aromaterapia, având la bază uleiurile esențiale, extrase, distilate și purificate din diverse plante, este des utilizată cu efecte stimulante asupra senzualității, datorită proprietăților afrodiziace ale acestor uleiuri.

Cuvântul ,,aphrodisiac” datează tocmai de la Afrodita, zeița dragostei din Grecia antică, și se referă la substanțele care duc la creșterea libidoului, atragerea atenției sexului opus, accentuarea excitării prin atingere, gust și miros.

Totodată, aromaterapia cu uleiuri afrodiziace reduce tensiunea, stresul și anxietatea din timpul zilei, relaxează și sporește dorința de dragoste. Uleiurile esențiale pot fi folosite și pentru masaj sau bai fierbinți.

Uleiurile afrodiziace, fiind numite și ,,uleiurile dragosteiˮ conțin niște substanțe care intensifică dorințele și impulsurile sexuale, declanșează emoții ce nu pot fi controlate, îmbunătățesc atracția dintre el și ea.

Cele mai bune esențe afrodiziace

Uleiul esențial de lavandă

lavanda
Pentru o seară romantică vă sugerăm mirosul plăcut de lavandă. Un masaj cu ulei de lavandă te ajută să ai mai repede acea satisfacție, un orgasm, precizează Jyoti Shetty. Din ce motiv se întâmplă asta? Una din proprietățile lavandei este de a grăbi circulația sângelui către zona intimă, lucru care intensifică secreția de estrogen. Astfel, te exciți mai repede și ajungi mai repede la orgasm.

Uleiul esențial de caprifoi

ulei-esential-caprifoi

Din tradiția populară, caprifoiul este cunoscut pentru efectul său afrodiziac, plantă care induce vise erotice. Acest tip de ulei are o influență energizantă asupra libidoului tău, ceea ce înseamnă că o dată ce-l miroși, vei fi uimită de senzații.

Uleiul de lemn de santal

ulei-de-lemn-santal
Ulei esențial cu o aromă unică, orientală, senzuală, care alungă anxietatea și readuce armonia dintre trup și suflet. Este, așadar, un preambul olfactiv ideal pentru femeii și bărbați. Folosirea unui asemenea miros vă permite o partidă de dragoste într-un mod intim și senzual, relaxant și fără inhibiții.

Uleiul esențial de Ylang Ylang

ulei-esential-ylang-ylang

Este cunoscut ca unul dintre cele mai puternice afrodiziace, pentru că are proprietatea de a extinde atracția dintre parteneri, stimulează și îmbunătățește viața sexuală. Este o soluție pentru acele persoane care au pierdut interesul pentru sex din cauza cantității imense de muncă, a stresului, depresiei.
Mirosind acest ulei esențial veți simți o energie erotică care vă străbate trupul, acționând ca un liant al dorinței. Prin prisma uleiurilor naturale esențiale ylang-ylang puteți regăsi interesul pentru sex și totodată puteți stimula creșterea libidoului. Interzis de a-l folosi în cantități mari.

Uleiul esențial de iasomie

ulei-esential-iasomnie

Proprietatea esențială a uleiului de iasomie este aceea de a te face să te simți romantic. Îmbunătățește starea de spirit și de asemenea, libidoul. Cu toate acestea, uleiul de iasomie este de mare folos, utilizat pentru a trata ejacularea precoce, frigiditatea, impotența etc. Are un efect magic asupra zonelor erogene!

Ulei esențial de neroli

ulei-esential-neroli

Acest ulei este fabricat din flori portocalii. Denumită „uleiul pasiunii“, acesta „deschide ușa“ în lumea misterioasă a pasiunii. Cu un miros dulciu, este considerat un bun remediu antidepresiv, întărește potența și senzualitatea și vă permite să simțiți o plăcere îndelungată.
Cunoscut ca un puternic afrodiziac, acesta pune în joacă simțurile femeilor, așa că poți să-l folosești la seducția partenerul oricând vei dori.

Ulei esențial de portocal

ulei-esential-portocal

Răspândește un miros plăcut care te scapă de emoții și inhibiții. Este preferat de femeile mai timide, care simt nevoia de a se destinde un pic. Trezește curiozitatea pentru sex.

Uleiul esențial de piper negru

ulei-esential-piper-negru

Obținut din boabele de piper negru care se recoltează înainte de coacere, apoi uscate la soare, uleiul are culoarea galben închis și un miros mai plăcut și mai rafinat decât cel de cuișoare. Acest ulei are calitatea de a fi “fierbinte”, având un efect relaxant și reconfortant.

Ulei esențial de mosc

ulei-esential-mosc

Este cunoscut că în industria parfumurilor moscul este utilizat în componența altor arome, precum cel de iasomie, cu scopul de a orienta acești feromoni asupra senzorului olfactiv și implicit asupra excitației sexuale.
Moscul este prezent și în transpirația masculină și este legat de hormonul testosteron, așa se explică de ce mirosul transpirației bărbatului iubit poate trimite o femeie direct în culmile excitării.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!