CE ESTE PALO SANTO ȘI CE BENEFICII ASCUNDE?

Ce este Palo Santo și ce beneficii ascunde?

În America de Sud palo santo este o comoară națională. Este un arbore mistic care crește pe coasta de Sud a Americii și este asociat cu tămâia sau smirna. În cultura sud-americanilor acest arbore a fost intens valorificat de-a lungul secolelor.  Sud-americanii consideră că spiritul copacilor de palo santo trăiesc în pădure mult timp după uscarea fizică a copacului. În traducere directă din limba spaniolă, acest cuvânt semnifică „copac sfânt”, denumirea poate fi explicată și prin mirosul superb pe care îl are.

Palo santo face parte din familia citrușilor și are note dulci de pin, mentă și lămâie.  Aroma este foarte fresh, fiind una dintre cele mai apreciate arome lemnoase din lume.

Palo santo este utilizat datorită proprietăților energizante și vindecătoare asemănătoare cu ale copacului de cedru. Este considerat un medicament puternic care a fost popularizat datorită calităților energizante. Atunci când este ars proprietățile sale tămăduitoare sunt descoperite.

photo-1489659639091-8b687bc4386e

Dacă meditația este yin, atunci palo santo este yang. Acest arbore mistic este apreciat de către persoanele care practică meditația, fiind un factor indispensabil, datorită faptului că ajută organismul să se relaxeze și să se creeze o conexiune mai profundă cu Universul. Apar vibrații mai puternice, iar pacea interioară este restabilită, stabilindu-se o legătură între forțele divine și sub-conștient.  Bețișoarele de palo santo care ard ajută la dezvoltarea sentimentului de fericire, mulțumire și dragoste. Încăperile în care sunt realizate ritualuri cu palo santo atrag noroc și iubire.

Pe lângă beneficiile pe care le are în meditație, mai este folosit și în cazul unor probleme de sănătate precum răceala, astma, migrena, despresia, inflamația și problemele emoționale. Datorită concentrației mare de d-limonene, ajută la prevenirea diverselor forme de cancer.

Uleiul esențial obținut din acest arbore  este folosit în aromaterapie, poate trata durerile de articulații, datoriră proprietăților anti-inflamatorii. Palo santo este eficient pentru dezvoltarea imunității, calmarea sistemului nervos și reabilitarea organismului după anumite boli. Uleiul eteric de Palo santo poate fi adăugat în săpunuri, scruburi și loțiuni pentru a curăța și catifela pielea feții. Ceaiul din Palo Santo este produs prin infuzarea bețișoarelor de arbore în apă fierbinte. Acest ceai acționează ca un medicament contra problemor de digestie.

Mirosul pe care îl emană este considerat foarte puternic, din acest motiv este utilizat în diferite ritualuri sacre.  Fumul pe care îl răspândește, după ce este inhalat, are abilitatea de a spori creativitatea, inspirația și de a elimina energia negativă din jur. Utilizarea corectă a ramurilor de Palo Santo generează protecție energetică și ajută la concentrare.

photo-1499728603263-13726abce5fd

Cum trebuie utilizate crenguțele de Palo Santo?

  1. Aprindeți bețișoarele de Palo Santo. Lăsați bețișoarele să ardă timp de 30 de secunde, până la un minut.
  2. Incantează încet: „Eu rog spiritul plantei Palo Santo să umple acest loc cu binecuvântare”.
  3. Pentru a avea succes ritualul, plimbați-vă cu aceste bețișoare începând cu ușa de la intrare, apoi prin toată casa.

Lăsați mirosul să abunde camera și să acționeze eficient contra spiritelor negative. Atunci când bețișoarele ard, se consideră că energia negativă dispare, iar calmul și liniștea este restabilită.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!