EFECTELE MIRACULOASE ALE ULEIURILOR ESENȚIALE PENTRU ORGANISM

Efectele miraculoase ale uleiurilor esențiale pentru organism

Plantele sunt o sursă bogată de sănătate. Ele ajută la tratarea multor afecțiuni, păstrează organismul într-o stare excelentă de sănătate și sunt o sursă principală pentru crearea diverselor produse naturiste, cum ar fi: medicamentele, uleiurile esențiale și tincturi.

uleiuri-esentiale-pentru-organism-sanatos
Ce sunt uleiurile esențiale?

Uleiurile esenţiale sunt extrase din plante care au proprietăţi şi efecte deosebite de vindecare. Acestea sunt 100% naturale fiind extrase din plante care conţin compuşi volatili cu proprietăţi miraculoase.

Acestea sunt folosite încă din cele mai vechi timpuri în diferite culturi ca o sursă benefică, vindecătoare datorită proprietăţilor multiple pe care le au. Proprietăţile benefice ale acestor tipuri de uleiuri au efect terapeutic şi energetic, oferind o stare de echilibru întregului corp.

Uleiurile esenţiale sunt folosite în aromaterapie ca tratament, îmbunătăţind sănătatea fizică, psihică, emoţională, mentală şi spirituală.
Aceste produse naturiste se extrag direct din plante şi copaci, se obțin din toată planta sau doar din flori, frunze, rădăcină, coajă, seminţe, din răşina coniferelor. Fiecare ulei esenţial se deosebeşte prin calitatea vindecătoare şi prin mirosul parfumat distinctiv, caracteristic plantei din care a fost extras.
Uleiurile esenţiale sunt extrem de concentrate cu un miros şi o aromă puternică. Doar o singură picătură din acestea poate avea beneficii miraculoase asupra sănătăţii corpului.

uleiuri-esentiale
Întrebuințarea uleiurilor esențiale

Scopurile principale pentru care au fost create aceste produse naturiste sunt pentru tratamentele medicale care au o eficacitate deosebită de a vindeca şi trata multe afecţiuni, boli şi chiar în tratamentul împotriva cancerului.
În medicina alternativă uleiurile esenţiale sunt folosite cu succes în tratamentele împotriva depresiei şi anxietăţii. Uleiurile folosite pentru aceste afecţiuni sunt uleiurile esenţiale din lavandă, din lemn de santal care au proprietăţi calmante, relaxante și oferă organismului o stare de bine.
Aceste produse naturiste au proprietăţi antibacteriene şi antifungice. Se folosesc ca tratament pentru a vindeca arsuri, înţepături, zgârieturi sau alte afecţiuni şi boli de piele.

Alte efectele benefice ale uleiurilor esenţiale aduse asupra organismului sunt ameliorarea durerilor, vindecarea problemelor pielii, relaxarea corpului şi a mușchilor încordaţi, combaterea simptomelor de răceală şi gripă, îmbunătățirea digestiei, reducerea ridurilor şi a celulitei, echilibrarea hormonilor.

uleiuri-esentiale-efecte
Pe lângă folosirea lor în medicina naturistă şi alternativă datorită tuturor proprietăţilor vindecătoare, uleiurile esenţiale au fost folosite de secole şi sunt folosite şi astăzi ca sursă principală de către parfumieri cu renume la realizarea de parfumuri delicate, dar şi în industria cosmetică pentru prepararea produselor de îngrijire şi înfrumuseţare.
Fiecare ulei esenţial are beneficii deosebite, unice, de vindecare care acţionează asupra organismului.

Câteva dintre cele mai cunoscute, populare şi utilizate uleiuri esenţiale sunt:
Uleiul esenţial de lavandă care ajută organismul să se relaxeze, oferă o stare de bine, vindecă pielea de răni şi arsuri.
Uleiul esenţial de eucalipt este cunoscut pentru îmbunătăţirea problemelor respiratorii, bronşită, alergii, asm.
Uleiul esenţial de scorţişoară utilizat pentru protecţie anti-bacteriană, este un puternic antioxidant şi antiparazit.

Uleiul esenţial de trandafiri este cunoscut şi apreciat datorită proprietăţilor puternice asupra pielii, reduce inflamaţiile şi oferă o piele fină, catifelată, strălucitoare.
Uleiul esenţial de ghimbir are proprietăţi puternice care susţin organismul şi metabolismul, este folosit în masajul de întreţinere corporală, deoarece reduce celulita.

Mirosul parfumat, unic al acestor produse naturiste acţionează asupra întregului corp, declanşează emoţii şi chiar amintiri care sunt benefice pentru o viaţă echilibrată şi sănătoasă.

Ele pot fi folosite în multe moduri, câteva dintre acestea sunt: difuzie aromatică pentru o stare de bine, aplicat pe corp dar şi pentru consum alimentar.
Uleiurile esenţiale oferă întregului corp sănătate, o stare de bine, bucurie, emoţii. Se pot folosi cu succes pentru tratamente medicale, băi liniştitoare, pentru inhalare, difuzie, tratamente locale şi masaj.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!