EFECTELE ULEIULUI DE PALO SANTO

Efectele uleiului de Palo Santo

Palo Santo este un arbore originar din America de Sud. Acesta are proprietăți asemănătoare cu arborele Frankincense sau tămâia. Ambele tipuri de copac au același constituent principal Limonenul, arome  și întrebuințări similare.

Uleiul esențial de Palo Santo a devenit un produs pe larg utilizat în aromaterapia holistică. Totuși producția de ulei eteric  de Palo Santo este în pericol din cauza defrișării masive a acestor copaci.

Palo Santo sau Copacul Sfânt, în traducere directă, a fost utilizat timp de sute de ani pentru diferite ritualuri spirituale de către șamanii nativi din Ecuador. Preponderent uleiul esențial din Palo Santo este utilizat pentru meditații, rugăciuni sau alte activități care necesită multă concentrare și relaxare.

Uleiul esențial de Palo Santo are proprietatea de a calma, de a deschide Chakrele și ajută la eliminarea energiei negative. Aroma uleiului este dulce, lemnoasă, cu note fine de citrice. Are efectul de a relaxa și conferă liniște emoțională. Poate fi eficient în cazul tratării stării de anxietate, traume emoționale și depresie.

ulei esențial

Uleiul eteric de Palo Santo este obținut din ramurile și rămășițele  care și-au încheiat ciclul de viață și au căzut. Palo Santo se maturizează în timp, în aproximativ 10 ani, apoi moare și formează o substanță din care este produs uleiul eteric. Trebuie menționat faptul că această substanță nu se dezvoltă în ramurile defrișate. Din acest motiv s-a creat superstiția că spiritele arborelui mort contribuie la beneficiile importante pe care le are.

Palo Santo este eficient  pentru a forma o legătură spirituală. Ajută la deschiderea  Chakrei întâi, responsabilă de supraviețuire și de viață lungă pe planetă; celei de a 6-a responsabilă de cadourile spirituale și de felul cum ne vedem pe noi și cum percepem întreaga lume.  De asemenea, uleiul de Palo Santo ajută la deschiderea Chakrei 7 și 8 responsabile de energia divină și respectiv de esența sufletului.

Uleiul de Palo Santo are și beneficii trupești, pe lângă cele sufletești. Este eficient în cazul răcelelor, a infecțiilor sinusurilor, în special Asthma. Datorită cantității mari de liomonen ajută la tratarea durerilor musculare. Uleiul de Palo Santo într-o combinație cu uleiul esențial de rășini ajută la tratarea migrenelor și a durerilor de cap în general.

1

Uleiul esențial de Palo Santo este unul concentrat, astfel este recomandabil să-l combinați cu un ulei de migdale sau cocos, dacă aveți pielea sensibilă. Palo Santo poate fi eficient în lupta contra cancerului mamar aflat în fază incipientă, însă este important să vă consultați cu un medic.  Fiind și un antiseptic natural ajută la reducerea simptomelor de alergie și ajută organismul să lupte eficient contra alergenilor.

Este interzis să folosești uleiul în preajma urechilor, ochilor sau a altor părți sensibile. Nu folosi Palo Santo în timpul sarcinii sau în tratamentele copiilor de până la 5 ani.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!