PUDRA MACA – MINUNI PENTRU SĂNĂTATE

Pudra Maca – minuni pentru sănătate

Deoarece e toamnă, corpul uman are nevoie de substanțe nutritive capabile să îmbunătățească mersul proceselor ce au loc în organism. Printre multiplele produse naturale din care sunt extrase beneficele vitamine se enumeră și rădăcina de Maca, mai exact pudra Maca, care ajunge în mâinile noastre.

maca-pudra

Țara de origine

Ea a fost și este cultivată de mai multe secole de populația indigenă din munții Anzi din Peru. La altitudini mari și pe terenuri greu accesibile, rădăcina plantei este recoltată în anotimpul primăvara, apoi uscată la soare și măcinată devine într-un final pulbere.

Mirosul se compară cu aroma de malț, acesta fiind un condiment necesar pentru shake-urile și băuturile calde, sau ca un supliment adăugat la cereale și supe.
Recomandări de utilizare: Se recomandă administrarea zilnică de aproximativ 10-15g.

Ce beneficii aduce Maca organismului uman?

Deși planta acționează benefic asupra omului, ea nu realizează distincția între sexe. Fie că ești femeie sau bărbat, aceasta își face efectul. Nu numai că întărește organismul, ci și îi oferă acestuia rezistență la bolile frecvente. Cunoscută ca un fel de adaptogen, aceasta ajută corpul să-și păstreze vitalitatea și nivelul de robustețe optim. Dinamism, impetuozitate naturală, dar și multifuncțională, sporește gradul de energie, fiind bogată în vitamine, minerale, acizi grași esențiali și proteine. Totalitatea nutrimentelor răspund de creșterea și menținerea energiei pe tot parcursul zilei. Este important de menționat că în acest caz ajută și la recuperarea intensivă după accidentări.

Dacă e să vorbim de sănătatea sexuală, după unele statistici aceasta nu numai că o menține, ci și contribuie la stimularea ei, fără anumite efecte adverse. Astfel, știm că disfuncțiile sexuale în rândul femeilor depind de o mulțime de factori, cum ar fi vârsta, stilul de viață, medicație, în schimb la femeile care au întrebuințat regulat maca s-a observat o îmbunătățire a funcției sexuale. Deci, fertilitatea după unele studii s-a arătat a fi tratabilă, dat fiind faptul că planta dată ajută la creșterea secreției hormonului luteinizant din glanda pituitară, acest hormon fiind asociat cu fertilitatea.

pudra-maca
Probleme cu insomniile, bufeurile de căldură, transpirație excesivă sau depresie – simptomele menopauzei, toate se ameliorează utilizând această plantă-minune.
Despre menirea ei binefăcătoare s-a știut de mult timp, acum fiind în vogă, majoritatea populației, fie ei vegani sau nu, o utilizează la maxim. Cercetările afirmă că e un bun afrodisiac: fiind că abundă în minerale precum zinc, iod și acizi grași esențiali, echilibrând nivelul de hormoni sexuali.

De ce incașii și peruanii erau mult mai sănătoși decât civilizațiile din prezent? Aceasta se datorează și faptului consumării acestui aliment în rația alimentară zilnică. Acizii grași ajută la buna funcționare a creierului, fiind responsabili de funcțiile cognitive și gândirea rațională. Crește, totodată, densitatea oaselor: păstrarea densității oaselor în caracteristicile optime este o problemă frecventă la femei, pe măsură ce acestea înaintează în vârstă.

După cum am spus, nu numai femeile pot beneficia de acest produs, dar și bărbaților le este indicat consumarea lui. Acesta la rândul său reglează nivelul de testosteron și crește fertilitatea, este potrivit pentru sportivi, utilizat ca antioxidant. Are potențialul de a anihila radicalii liberi și de a proteja celulele de stresul oxidativ. Grație conținutului mare de fier și calciu, elemente atât de necesare, cunoscută prin rolul lor în întărirea sănătății oaselor și în asigurarea transportului glubulelor roșii în organism. Un efect de antioboseală, cu calități antidepresive.

Problemele endocrine s-au făcut nevăzute, ca și problemele de nervozitate. Doar după 1 linguriță de folosire se simte efectul său energizant și calmant în același timp. Din aceste considerente ajungem la concluzia că nu are nici un efect secundar, și nu este toxic.

Suntem o generație de idealiști în care orice apariție inestetică pe piele ne dă bătăi de cap și o luăm drept o problemă gravă. Află că în ceea ce privește pielea, s-a dovedit că Maca e un beneficiu pentru menținerea ei curată, acționând eficient împotriva apariției acneei și a coșurilor, pielea devenind netedă și catifelată.

Pudra maca nu se deosebește prea mult de celelalte extracte de plante. Aceasta conține energie 1380kj/327kcal, proteine 10g, carbohidrați 60.9g, grăsimi 0.8g, fibre 18g, sare <0.1g, calciu 350mg, fier 13mg, zinc 4.1mg, vitamina B6 0.3mg, vitamina B2 1.95mg, vitamina B1 0.21mg – un buchet frumos de nutrimente indispensabile omului într-o epocă a obezității.
O minte sănătoasă, într-un corp sănătos doar cu pudra maca, evidențiindu-și secretele din ce în ce mai vizibile şi devenind drept o minune apreciată.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!