Ulei Esential Iasomie, Jasmine 5ml / 15ml

49,90 Lei
• Origine: India
• Tara de provenienta: India
• Nume latin: Jasminum Officinale
• Familia botanica: Oleaceae
• Principalii compusi chimici: methyl jasmonate, benzyl acetat, jasmone, linalyl acetat, linalool, indol, acid phenylacetic
• Metoda de extractie: extractie cu solventi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esential: flori
• Efect: ingredienții activi ai acestui ulei măresc ritmul cardiac, temperatura corpului și activează creierul, sustinand astfel puterea de concentrare; Antiseptic, conține acid benzoic și benzoat de benzil care ajută la distrugerea și inhibarea atât a bacteriilor, cât și a ciupercilor; Previne uscarea si mâncărimea scalpului, reduce mătreața, ajută la întărirea părului de la rădăcină
• Uleiuri compatibile: Bergamota, Piper negru, Cedru, Cassia, Salvie, Coriandru, Tamaie, Geranium, Helichrysum, Grapefruit, Lavanda, Lamaie, Lemongrass, Mandarina, Neroli, Palmarosa, Patchouli, Santal, Ylang-Ylang, Vetiver, Rose, Musetel, Peppermint.

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic
• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate:  5ml /15ml


•  Producator: SC nJoy Nature SRL
 
Alega cantitatea dorita:
In stoc

Durata de livrare: 24h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: AW-1356B Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Uleiul esențial de Iasomie se obține din florile sale  prin extracție cu solvenți, obținându-se astfel un “absolut” prin separarea cu alcool. Uleiul absolut natural se obține apoi prin distilare cu aburi. Este originară din nordul Indiei, China și Persia și este un arbore peren, cățărător, cu flori parfumate, în special în timpul nopții. Numele său vine din cuvântul persan “jasmin” ce înseamnă “darul lui Dumnezeu”, astfel fiind asociată cu iubirea. Uleiul de Iasomie echilibrează energiile feminine cu cele masculine, aduce fericire în suflete, datorită efectului de detensionare și eliberare a fricilor și deblochează chakrele, în special pe cea a inimii. Lucrează puternic pe plan emoțional și este un ulei înălțător, ce încălzește și armonizează. În Egiptul Antic, floarea de Iasomie era atribuită zeiței Isis, zeița fertilității, vindecării și magiei.

Notă de Bază
Prezintă o aromă florală relaxantă ce îmbunătățește starea de spirit și deschide sufletul înspre iubire absolută. Notele sale exotice și florale încălzesc, armonizează spațiul și se întrepătrund armonios cu aromele Trandafirului sau lemnului de Santal. Aroma puternică de Iasomie te face să te îndrăgostești de fiecare dată când o miroși, iar tentele sale exotice și amețitoare recomandă Iasomia ca fiind “ Regina Nopții”.

Beneficii
• Benefic pentru sănătatea pielii
• Echilibrează energiile feminine
• Este un antidepresiv, energizant și antibacterian
• Reduce oboseala, anxietatea și depresia 
• Foarte util în travaliu, în cazul migrenelor, infecțiilor pielii sau insomnii
• Este un afrodisiac puterninc
• Stimulează creativitatea și armonizează.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!