Ulei Esential Lemn Sfânt, Palo Santo 5ml / 15ml

49,90 Lei
• Tara de origine: Peru
• Nume latin: Bursera Graveolens
• Cunoscut ca: Palo Santo, Lemnul Sfânt, Holly Wood
• Efect: Amelioreaza simptomele artritei sau durerile de încheieturi, aromaterapie pentru calmarea tusei și bronșitei, prepararea săpunurilor, cremelor și loțiunilor terapeutice pentru hidratarea și curățarea corpului. 
• Uleiul deține proprietăți anticancerigene promițătoare, eficiente în combaterea și inhibarea creșterii tumorii la sân. Este un potențial agent chimioterapeutic, cu rol semnificativ în viitorul tratamentelor împotriva cancerului.
• Uleiul de Palo Santo poate fi adăugat în categoria uleiurilor iluminării, împreună cu Frankincense, Cypress (chiparos), Rozmarin, Santal
• Uleiuri compatibile: Cedar, Patchouli, Bergamot, Mandarin, Grapefruit, Neroli, Rose, Lavender, Jasmine, Veitiver, Ylang Ylang, Frankincense, Myrrh, Sandalwood.

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic
• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate:
  5ml /15ml

•  Producator: SC nJoy Nature SRL

 
Alega cantitatea dorita:
In stoc

Durata de livrare: 24h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: AW-1009B Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Bursera Graveolens / Palo Santo, este un copac de o importanță impresionantă în istorie, iar mai nou, și în medicina modernă. A fost folosit de către șamani și curanderos de secole, în practici ancestrale, rugăciuni, ritualuri și mai ales vindecare. Palo Santo datează de pe vremea Imperiului Incaș, unde era folosit sub formă de ulei esențial, având proprietăți de calmare, purificare spirituală și relaxare. Șamanii peruvieni folosesc lemnul sfânt sub formă de bețe, pregătindu-și astfel meditația. Fumul și aroma lemnului înlătură energiile și gândurile negative și țin la distanță spiritele rele. Și nativii sud-americani folosesc lemnul de Palo Santo pentru îndepărtarea energiilor negative ( mala energia) din case și din jurul lor, prin fum terapeutic.

Pentru utilizarea lemnului sunt preluate doar crengile uscate și căzute natural pe sol, din respect pentru proprietățile sacre ce le dețin. Copacii vii nu pot fi tăiați niciodată, fiind protejați și sub supraveghere de către guvernul peruvian. Astfel, crengile căzute sunt lăsate la macerat, într-un proces de întărire a proprietăților, pentru o perioadă de timp, iar seva lichidă obținută se cristalizează, formând depuneri ce dau lemnului de palo santo culoarea oranj și aspectul său auriu. Aceste depuneri conțin esența lemnului sfânt, profunzimea și, bineînțeles, magia sa.

Mai este numit și lemnul sincronicităților sau lemn sfant. nJoy Nature !

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!