Ulei Esential Paciuli, Patchouli 15ml

49,90 Lei
• Tara de origine:Indonesia, India
• Nume latin:Pogostemom cablin
• Familia botanica:Lamiaceae (Labiatae)
• Principalii compusi chimici:Patchoulol, a_bulnesene, a-guiene
• Metoda de extractie:Distilare cu aburi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esential:Frunze
• Efect: Uleiul esențial de patchouli este plin de proprietăți și beneficii, printre care, aceea de a ajuta la echilibrarea și centrarea stărilor emoționale și la tonifierea și regenerarea pielii
• Uleiuri compatibile: Bergamot, Cedar, Rose, Orange, Myrrh, Clary Sage. 

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic
• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml


•  Producator: SC nJoy Nature SRL
 
In stoc

Durata de livrare: 24h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: AW-1268 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Floarea exotică de patchouli vine tocmai din îndepărtata Indie, unde este cunoscută sub numele de “puchaput”. Aroma uleiului de patchouli a fost considerată aroma”hippie” a anilor 60 deoarece era perfectă pentru a ascunde aroma frunzei de marijuana. Din timpuri vechi uleiul esențial de patchouli a fost utilizat pentru crearea potiunilor de dragoste, având proprietăți afrodisiace, dar și pentru parfumarea țesăturilor de Cașmir sau mătase împotriva moliilor și insectelor. Uleiul esențial de patchouli are un puternic miros de mosc, o aromă florală misterioasă , fiind folosit încă de mii de ani pentru deschidere spirituală și vindecare emoțională. Uleiul esențial de patchouli este extras din Pogostemon cablin, din familia Labiatae. Frunzele proaspete de patchouli nu au nici un miros. Acestea sunt culese, uscate și trecute printr-un proces natural de fermentare și doar apoi devin incredibil de aromate, iar uleiul extras din aceste frunze se intensifica odată cu trecerea timpului. Aroma de patchouli este una incredibil de parfumată, florală și fermecătoare, de nelipsit din trusa parfumierilor.

 

• Aroma: Aroma florii de patchouli este unică, având un miros puternic și omogen, ușor dulcic, cu nuanțe lemnoase, de pământ, dar și ierboase. Din timpuri vechi patchouli a fost folosit pentru producerea parfumurilor, ca deodorant și împotriva insectelor. 
• Uleiuri compatibile: Patchouli poate fi combinat cu uleiurile florale ca Trandafirul, Iasomia și Ylang-Ylang. Acesta merge și în combinație cu uleiuri mai puternice, cum e Santalul sau rășinoasele, cum e Opoponax. 
• Idei de folosire si blenduri: Blend pentru vindecarea zgârieturilor și rănilor ușoare: 3 picături ulei esențial de Patchouli, 2 picaturi ulei esențial de Cedru, 2 picături ulei esențial de Lavandă și/sau 2 picături ulei esențial de Mandarină. Toate uleiurile se amestecă în 30ml ulei purtător sau cremă. 
• Proprietati Terapeutice: Analgezic, Antiinflamator, Antibacterian, Antifungic, Antidepresiv, Antispasmodic (Pathoulol), Imunostimulant, Răcoritor, Acțiunile sale antibacteriene și antiinflamatorii ajută la vindecarea pielii și țesuturilor slăbite. 
• Proprietati Emotionale si energetice: Ajută la liniștirea minții, reduce încordarea nervoasă. Ajută la conectarea emoțională și autoreglarea emoțională. 
• Precautii: Uleiul esențial de paciuli nu este toxic și nu irită. Acesta nu prezintă contraindicații în sarcină.
• Conditii de pastrare:Se păstrează la loc uscat și rece, ferit de lumină. Nu se păstrează la indemâna sau vederea copiilor. Se păstrează departe de orice sursă de foc, uleurile fiind inflamabile. Se păstrează cu capacul bine închis, de preferabil în ambalajul original. Nu se folosesc în scop terapeutic (difuzare, inhalare, aplicare pe piele) după data expirării. nJoy Nature!

 

 

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!