Ulei Esential Palisandru, Rosewood 15ml

49,90 Lei
• Origine: Brazilia si Peru
• Tara de provenienta: India
• Nume latinAniba rosaeodora
• Familia botanicaLauraceae
• Principalii compusi chimici86% linalool, a-terpineol, a-pinene, neral, camphene, myrcene, geraniol, 1,8-cineole, geranial, limonene, oxizi de linalool, benzaldehyde.
• Metoda de extractiedistilare cu aburi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esentialnucleul trunchiului copacului
• Efectstimulant si puternic in cresterea vibratiei si a energiei; Protejeaza pielea, actioneaza ca un scut impotriva bacteriilor, virusilor, ciupercilor si a altor microbi; Promoveaza buna circulatie a sangelui, trateaza pielea iritata si stresata; Elimina anxietatea, oboseala, centreaza si protejeaza; Este folosit cu succes pentru meditatii si in scopuri spirituale; Ajuta in cazul problemelor musculare, sindromului pre-menstrual, gretei, durerilor de cap si al disconfortului general psihic, fizic si emotional; Are proprietati afrodisiace; Eficient ca insecticid pentru a tine departe furnicile, tantarii, purecii, paduchii
• Uleiuri compatibile: Orange, Bergamot, Neroli, Lime, Lemon, Grapefruit, Lavender, Jasmine, Rose, Cedarwood,Frankincense, Geranium, Rosemary,Mandarin, Ylang Ylang.

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic
• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml


•  Producator: SC nJoy Nature SRL
 
In stoc

Durata de livrare: 24h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: AW-1371 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Uleiul esențial de Palisandru se extrage din materia lemnoasă a arborelui şi se obţine prin distilarea cu aburi. Din păcate, Rosewood este acum o specie grav amenințată, de aceea uleiul esenţial din acest arbore trebuie folosit cu înţelepciune şi respect, având în vedere cantitate redusă. Cunoscut şi sub numele de „bois de rose”, uleiul esenţial de palisandru are o aromă plăcută, ce deţine un loc important în aromaterapia holistică, precum și în parfumerie. În mod tradiţional, lemnul valoros al acestui copac a fost folosit pentru fabricarea mobilierului, în sculptură, construcții, pentru pardoseli, dar și pentru producerea de chitare. Aroma plină a uleiului esențial de Rosewood deschide chakra inimii, ajută la atenuarea stărilor deprimate, egoismului, amintirilor negative și susţine răspândirea dragostei și compasiunii pentru ceilalți și pentru sine.

Notă de Mijloc
Aromă dulce, florală şi cu o notă fructată dar şi lemnoasă, rafinată și caldă. Mirosul său surprinzător este unul senzual şi înălţator, cu tente trandafirii.

Beneficii

 Antiseptic și antibacterian, ajută la tratarea rănilor, tăieturilor, arsurilor și infecțiilor
 De folos în tratarea numeroaselor afecțiuni ale pielii, cum ar fi coșuri, acnee, puncte negre, sensibilitate și iritații
 Ajută la refacerea celulelor pielii, reduce simptomele îmbătrânirii prin regenerarea țesuturilor și curățarea profundă
 Analgezic uşor, poate ameliora durerile de cap, de dinți și cele de la nivelul mușchilor și articulațiilor
 Reduce stresul, calmează mintea și relaxează simțurile. Proprietățile antidepresive, stimulante și înălțătoare conferă încredere şi stimă de sine
 Eficient în tratarea frigidității, impotenței, crescând libidoul la ambele sexe.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!