Ulei Esential Palmarosa 15ml

49,90 Lei 39,90 Lei
• Origine: Nepal, Sri Lanka, India
• Tara de provenienta: India
• Nume latinCymbopogon martinii
• Familia botanicaGraminaceae
• Principalii compusi chimicigeraniol, geranyl acetat, beta-caryophyllene, linalool

• Metoda de extractiedistilare cu aburi   
• Partea plantei din care se extrage uleiul esentialdin frunzele uscate ce sunt recolatate inainte de inflorire
• Efect
de ajutor pentru vindecarea erupțiilor cutanate și a altor infecții ale pielii; de folos și la tratarea nervozității, fricii, posesivității, geloziei, insomniei și resentimentelor
• Uleiuri compatibileGeranium, Bergamota, Rozmarin, Lime, Ylang Ylang, Rosewood, Cedar.


• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic
• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml


•  Producator: SC nJoy Nature SRL
 
In stoc

Durata de livrare: 24h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: AW-1364 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Uleiul esențial de Palmarosa este extras prin distilare cu aburi din frunzele ierboase uscate ale plantei ce sunt culese înainte de înflorire, face parte din familia Graminaceae și este originară regiunilor din Sri Lanka, Nepal și India. Uleiul de Palmarosa deține beneficii medicinale imense asupra pielii, este un ulei înălțător și prezintă o  aromă similară a uleiului de Trandafir. Este un ulei ce liniștește mintea, folosit mult în medicina alternativă ayurvedică, ce promovează regenerarea celulară. Din punct de vedere emoțional, uleiul de Palmarosa este de mare ajutor în momentele de anxietate, vindecă rănile emoționale, liniștește în cazul furiei și deschide inima pentru a aduce iubire și iertare în cazul șocurilor și traumelor, echilibrând chakra inimii.

Notă de Mijloc
Aroma uleiului esențial de Palmarosa este plină de prospețime, dulce și florală. Din punct de vedere aromatic, acesta  prezintă ușoare similitudini cu cel al uleiului esențial de Geranium și poate fi folosit ca substitut în anumite cazuri.

Beneficii

 Se folosește pentru hidratarea pielii, stimulează creșterea și regenerarea celulară
 Potrivit pentru toate tipurile de piele
 Antiseptic puternic, antidepresiv, antibacterian, antiviral, febrifug
 Liniștește mintea și calmează; totodată este un afrodisiac puternic
 Este de ajutor în combaterea Stafilocoului auriu și este un bun remediu în vindecarea rănilor, arsurilor, tăieturilor, vânătăilor sau iritațiilor
 Lucrează ca tonic natural asupra pielii, eficient în relaxarea mușchilor
 De ajutor în cazul problemelor digestive, intestinale, a palpitațiilor inimii.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!