Ulei Esential Satal, Sandal Wood 70% 5ml / 15ml

49,90 Lei
• Origine: Hawaii, India, Indonesia, Australia
• Tara de provenienta: India
• Nume latin:  Santalum Album Linn
• Familia botanicaSantalaceae
• Principalii compusi chimiciAlpha-santalol, Beta-santalol

• Metoda de extractieprin distilare cu aburi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esentialdin miezul trunchiului si radacina
• Efectantifungic, antiseptic, antispasmodic, antiviral

• Uleiuri compatibileuleiurile florale – Rose, Iasomie, Geranium, Petit Grain, Neroli, Ylang Ylang, uleiurile rasinoase – Frankincense, Smirna, uleiurile picante- Black pepper, Ghimbir, Lavanda, Marjoram.

• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic
• Grad terapeutic / 70% pur
• Cantitate:  5ml /15ml


•  Producator: SC nJoy Nature SRL
 
Alega cantitatea dorita:
In stoc

Durata de livrare: 24h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: AW-1372B Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Uleiul esențial de Santal se extrage din miezul trunchiului copacului și din rădăcină, prin distilare cu aburi, fiind un ulei de preț, venit din partea nord-estică a Australiei. Aroma sa caracteristică relaxează și calmează în momente de stres, este regeneratoare, purificatoare, încurajând momentele de introspecție și trăirile afrodisiace. Cu cât arborele este mai bătrân, cu atât aroma sa este mai puternică, iar uleiul se produce mai mult. Uleiul de Santal a fost folosit din timpuri vechi, în ritualuri spirituale și ceremonii religioase. În India este considerat sfânt și nu lipsește din nici o ceremonie religioasă sau spirituală. Este un ulei versatil, atât pentru aplicații spirituale sau emoționale, cât și folosit în industria parfumurilor sau cosmeticelor. Uleiul de Santal centrează și împământează, fiind foarte util în echilibrarea chakrelor. Emoțional, îl folosim când avem nevoie să ne liniștim și ne ajută să ne găsim pacea lăuntrică. Este o bună alegere în momente stresante sau tensionante, în depresii sau când stima de sine e joasă.

Notă de Bază
Aromă exotică, dulce, cu nuanțe lemnoase. Este bogat, intens și înălțător, utilizat în parfumuri, atât feminine, cât și bărbătești. Este un miros cu frecvență joasă, ne conectează cu energia pământului, fiind un miros delicat, lemnos și floral, cu note adânci orientale.

Beneficii
• De mare ajutor în meditație și la menținerea echilibrului interior
• Liniștește activitatea mentală, calmează și alungă depresia
• Afrodisiac puternic, analgezic și antiinflamator
• Relaxează și răcorește, atenuează tusea uscată și iritantă
• Menține sănătatea pielii, ameliorează acneea și ajută în cazul arsurilor

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!