Ulei Purtător Cocos 100ml

34,90 Lei 29,90 Lei

• Ţara de origine: este originar din Asia de sud și s-a răspândit rapid în India și alte zone tropicale
• Nume latin: Cocos nucifera
• Familia botanică: Arecaceae
• Principalii compuși chimici: vitamina E, vitamina K, peste 90% grăsimi saturate, acizi grași mononesaturați, acizi grași polinesaturați, Fier. Reprezintă cea mai bogată sursă de acid lauric după laptele matern
• Metoda de extracţie: prin presare la rece
• Partea plantei din care se extrage: nucile de cocos
• Efect: îmbunătățește memoria și puterea de concentrare, benefic pentru activitatea cerebrală. Poate fi folosit ca demachiant natural și cremă de protecție solară. Exfoliază pielea, folosit alături de zahărul brun. Datorită cantității de acid lauric, uleiul de cocos ajută la reducerea colesterolului și echilibrarea presiunii sângelui. Ajută la absorbția mai bună a calciului, mineralelor și vitaminei D. Ajută la combaterea candidozei sau infecțiilor.

 

• Uz extern / aromaterapie / uz cosmetic / masaj
• 100% pur
• Cantitate: 100ml

 

•  Producator: SC nJoy Nature SRL
 

In stoc

Durata de livrare: 24h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: AW-1425 Ai nevoie de ajutor? +40746250830
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Uleiul de cocos se obține din fructele palmierului, fiind extras din nucile de cocos  presate la rece. Cocotierul este un arbore originar din Asia, ce s-a răspândit de-a lungul timpului în India și alte regiuni tropicale. Este un ulei cu un conținut bogat în vitamine - E și K, acizi grași şi Fier, fiind un antioxidant puternic cu efecte benefice asupra organismului. Uleiul de cocos e considerat ca fiind un super aliment ce poate avea efecte pozitive asupra sănătății. Din punct de vedere terapeutic, uleiul de cocos virgin este un bun emolient ce hidratează pielea, părul și buzele. Este o idee bună să îl folosim ca ulei pentru masaj.

Aromă
Prezintă o aromă parfumată de nucă de cocos, ușor uleios odată aplicat, ce se solidifică la temperaturi sub 24 de grade.

Beneficii

 Este un antioxidant puternic ce ajută la regenerarea pielii, elasticizarea ei, prevenind îmbătrânirea pielii mature
 Are un conținut bogat de acizi grași și proteine ce au rolul de menținere a sănătății celulare; are o compoziție asemănătoare laptelui matern
 Este antifungic, digestiv, antioxidant, antibacterian și antiviral
 Este recomandat celor cu piele uscată și deshidratată
 Are proprietăți de regenerare, este antiinflamator și atenuează iritațiile ( de mare ajutor în cazul călcâielor crăpate)
 Catifelează și calmează pielea ( ideal aplicat după epilare, peste răni mici și vânătăi)
 Întărește rădăcina firului de păr, grăbește creșterea părului și oferă strălucire; hidratează și tratează firele despicate.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 10:00 - 16:00

+40746250830 info@aromaworld.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!