In conformitate cu Regulamentul UE 2016/679, pentru a utiliza acest site in continuare, te rugam sa iti dai acordul privind folosirea cookie-urilor si prelucrarea datelor personale colectate prin formular si email.

De Acord Ce inseamna cookie si cum le folosim
Cum prelucram datele personale colectate prin formular si email

Ulei Esential Scortisoară (Cinnamon) 15ml

Ulei Esential Scortisoară (Cinnamon) 15ml

Cod produs: AW-1259

Reward Points Policy Castigi 0 puncte pentru cumpararea acestui produs.
• Tara de origine: Sri Lanka, sudul Indiei, Insulele Seychelles, China
• Nume latin: Cinnamomum verum
• Familia botanica: Lauraceae
• Principalii compusi chimici: a si b-pinen, felandren, p-cimen, linalool, terpineol, camphor, cariofilen
• Metoda de extractie: prin distilare cu vapori de apa
• Partea plantei din care se extrage uleiul esential: din frunzele  sau scoarța uscată și măcinată a copacului de scorțișoară. În funcție de proveniență, uleiurile au compoziții diferite.
• Efect: Uleiul esențial de scorțișoară acționează ca un tonic, sedativ, digestiv, antibacterian, antidepresiv, anti-infecțios, anti-inflamator, antioxidant, antiviral, imunostimulator, purificator și afrodisiac. Ajută la combaterea infecțiilor fungice, a ciupercii unghiilor.
 
• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic
• Grad terapeutic / 100% pur
Cantitate: 15ml
 
 
29,90 Lei
In Stoc
Descriere şi Recomandări

Details

Scorțișoara se extrage din arborele Cinnamomum verum și se folosește mai ales ca ingredient în bucătărie, în băuturi și deserturi, dar totodată și ca remediu natural. Mirodenia aceasta se face remarcată îndeosebi pentru proprietățile sale aromatice nemaipomenite, fiind adăugată în parfumuri, odorizante de cameră și în produse de curățenie. Scorțișoara este bogată în substanțe antibacteriene și antioxidanți, fiind de mare ajutor în tratarea numeroadelor boli, fiind utilizată atât intern cât și extern. Scorțișoara a fost și este în continuare o mirodenie foarte apreciată încă de mii de ani, reprezentând o marfă comercială deosebit de valoroasă în Orient. Mai demult, scorțișoara era utilizată în poțiuni de dragoste si elixiluri. Scorțișoara este originară din Asia de SE, Sri Lanka și din Sudul Indiei, nefiind aclimatizata în alte zone. Se cunosc însă mai multe specii ce cresc în India, Sri Lanka, Insulele Seychelles și China. 

• Aroma: Aroma uleiului esențial de Scortisoară este caldă, dulce, energizantă și revigorantă. Aceasta purifică prin mireasma sa, întărește și vindecă mintea și trupul. Mirosul este unul pregnant și durabil. 
• Uleiuri compatibile: Se combină mai ales cu uleiul esențial de Lămâie, Busuioc sau Portocală. 
• Idei de folosire si blenduri: Uleiul esențial de scorțișoară nu se aplică pe piele singur, ci doar în ulei purtător, cum e uleiul de cocos. Se va păstra mereu proporția de 1:3. Se poate adăuga o picătură de ulei de scorțișoară într-o linguriță de miere sau ceașcă de apă. Se poate folosi sub formă de ulei de masaj, în blenduri cu alte uleiuri esențiale ca Lavanda, Portocala, Bergamota, Cedru și doar împreună cu un ulei purtător.Se poate folosi ca ingredient în crème, balsamuri de buze sau pastă de dinți.
• Proprietati Terapeutice: Uleiul esențial de scorțișoară acționează ca un tonic, sedativ, digestiv, antibacterian, antidepresiv, anti-infecțios, anti-inflamator, antioxidant, antiviral, imunostimulator, purificator și afrodisiac. Ajută la combaterea infecțiilor fungice, a ciupercii unghiilor.Este antibacterian, antifungic și antiparazitar, analgezic, insecticid, combate răcelile și gripele fiind de ajutor în scăderea febrei. 
• Proprietati Emotionale si Energetice: Din punct de vedere energetic, fizic și psihic,este încălzitor, stimulant și purifică energiile din corp. 
• Precautii: A se evita contactul cu ochii. Este contraindicat în sarcină și pentru copiii mici. Uleiul de scorțișoară nu se dă copiilor sub 6 ani.
• Conditii de pastrare: Se păstrează la loc uscat și rece, ferit de lumină. Nu se păstrează la îndemâna sau la vederea copiilor. Se păstrează departe de orice sursă de foc, uleiurile fiind inflamabile. Se păstrează cu capacul bine închis, de preferabil în ambalajul original. Nu se folosesc în scop terapeutic (difuzare, inhalare, aplicare pe piele) după data expirării.

 

Certificat de conformitate si buletinul de analiza poate fi solicitat la adresa info@aromaworld.ro

 

Alte produse interesante