In conformitate cu Regulamentul UE 2016/679, pentru a utiliza acest site in continuare, te rugam sa iti dai acordul privind folosirea cookie-urilor si prelucrarea datelor personale colectate prin formular si email.

De Acord Ce inseamna cookie si cum le folosim
Cum prelucram datele personale colectate prin formular si email

Ulei Esential Ylang Ylang 15ml

Ulei Esential Ylang Ylang 15ml

Cod produs: AW-1269

Reward Points Policy Castigi 0 puncte pentru cumpararea acestui produs.
• Tara de origine: Madagascar, Reunion, Comoro
• Nume latin: Cananga odorata var genuina
• Familia botanica: Annonaceae
• Principalii compusi chimici: Linalol, Geranyl acetate, para-cresyl methyl ether
• Metoda de extractie: Distilare cu aburi
• Partea plantei din care se extrage uleiul esential: Uleiul se extrage din flori.
• Efect: Uleiul esențial de Ylang Ylang este un ulei dulce și floral, cu proprietăți vindecătoare și de protecție pentru o piele și un par sănătos, ce reușește să împrospăteze și să înveselească starea de spirit prin reducerea nivelului de stres emoțional și în plus, promovează optimismul.
 
• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic
• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml
 
 

Regular Price: 29,90 Lei

Special Price: 19,90 Lei

In Stoc
Descriere şi Recomandări

Details

Uleiul esențial de Ylang Ylang este unul deosebit de aromat, cu un efect de calmare a minții și a corpului. Este folosit deseori în cazuri de impotență și frigiditate. Ylang Ylang este un copac tropical ce poate atinge 20 de metri, cu flori mari și parfumate, de culoare roz, mov sau galben. Este cultivat în Java, Reunion, Sumatra, Madagascar și în insulele Comore. Numele de Ylang Ylang înseamnă “floarea florilor”. Uleiul esențial de Ylang Ylang este un ulei dulce și floral, cu proprietăți vindecătoare și de protecție pentru o piele și un par sănătos, ce reușește să împrospăteze și să înveselească starea de spirit prin reducerea nivelului de stres emoțional și în plus, promovează optimismul. Din 100 de kilograme de flori se obțin circa 1,5 – 2,5 litri de ulei esențial. 

• Aroma: Uleiul de Ylang-Ylang are o aromă puternică și dulce, omogenă și tropicală, florală cu nuanțe de fructe. Este foarte benefică în combinarea cu alte uleiuri fiindcă oferă intensitate și strălucire blendurilor. Printre compușii chimici ce dau aromă delicioasă a ylang-ylang-ului se numără benzoatul de metal, acetatul de benzil și salicilatul de benzil. 
• Uleiuri compatibile: Bergamota, Lămâia, Neroli, Iasomia, Trandafirul, Palo Santo, Santalul. Acest ulei este recomandat în cantități reduse,fiind un ulei dulce. Nu este recomandată combinarea lui cu arome de citrice și iuți sau ascuțite. 
• Idei de folosire si blenduri: Amestec împotriva anxietății:  6 picături Ylang Ylang, 1 picătură ulei esențial  de Lavandă, 1 picătură ulei esențial de Portocală și/ sau 1 picătură ulei esențial Mandarină. Amestecăm toate uleiurile esențiale în 30ml ulei purtător sau ulei vegetal. Se masează ușor pe piept, frunte și tâmple. 
• Proprietăți Terapeutice: Analgezic, atenuează durerea, Antiinflamator, Antidepresiv, Sedativ pentru SIstemul Nervos Central, Calmează, Hipotensiv, reduce presiunea sangvină. În medicina Indiană Ylang Ylang este folosit în produse pentru piele si amestecat cu ulei de cocoș pentru diminuarea problemelor și afecțiunilor pielii. Este tonic pentru trup și minte, conform medicinei tradiționale.
• Proprietati Emoționale și energetice: Este un bun relaxant, linișteste mintea și corpul. Accentuează simțurile senzuale și ajută la cultivarea sentimentelor de bucurie și euforie.
• Precauții: Nu este toxic, însă poate cauza iritații pe piele la copilașii mici. Nu se recomandă aplicarea pe piele a copiilor sub 2 ani. Se folosește în cantități mici. 
• Condiții de păstrare: Se păstrează la loc uscat și rece, ferit de lumină. Nu se păstrează la indemâna sau vederea copiilor. Se păstrează departe de orice sursă de foc, uleiurile fiind inflamabile. Se păstrează cu capacul bine închis, de preferabil în ambalajul original. Nu se folosesc în scop terapeutic (difuzare, inhalare, aplicare pe piele) după data expirării.

 

 Certificatul de conformitate și buletinul de analiză poate fi solicitat la adresa info@aromaworld.ro

 

Alte produse interesante