In conformitate cu Regulamentul UE 2016/679, pentru a utiliza acest site in continuare, te rugam sa iti dai acordul privind folosirea cookie-urilor si prelucrarea datelor personale colectate prin formular si email.

De Acord Ce inseamna cookie si cum le folosim
Cum prelucram datele personale colectate prin formular si email

Ulei Esential Anason seminţe, Aniseed 15ml

Ulei Esential Anason seminţe, Aniseed 15ml

Cod produs: AW-1341

Reward Points Policy Castigi 0 puncte pentru cumpararea acestui produs.
• Tara de origine: India, Orientul Apropiat, Europa, Statele Unite ale Americii si Africa de Nord
• Nume latinPimpinella anisum
• Familia botanicaApiaceae
• Principalii compusi chimicianetol, anisaldehidã, acid anisic, eugenol

• Metoda de extractiedistilare cu abur
• Partea plantei din care se extrage uleiul esentialseminte
• Efectcalmant, analgezic, antiseptic. antispasmodic, diuretic, vermifug, emenagog; Indicat in reumatism, voma psihogena, flatulenta, raceli si gripe

• Uleiuri compatibile:  Trandafir, Lavanda, Cedru, Chimen, Mandarina, Portocala, Ghimbir, Piper negru, Cuisoare, Coriandru, Scortisoara, Cardamom, Marar, Fenicul, Palisandru, Dafin, Pin, Cimbru.
 
• Uz extern / aromaterapie / inhalare directa / uz cosmetic
• Grad terapeutic / 100% pur
• Cantitate: 15ml
 
•  Producator: SC nJoy Nature SRL
 
 
39,90 Lei
In Stoc
Descriere şi Recomandări

Details

Uleiul esențial de Anason se extrage din fructele sale prin distilare cu aburi; provine din Orientul Mijlociu, dar în prezent îl găsim și în Europa, SUA și Africa de Nord. A fost folosit încă din antichitate, venerat de egipteni, greci și romani. Uleiul esențial de Anason are un efect puternic, asemănător celui de chimen dulce și este de ajutor în momente de neliniște, fiind un ulei care relaxează și liniștește.

Notă de Top
Dulce și bogată, ușor picantă, prezintă un miros caracteristic, asemănător feniculului. Aroma sa de lemn-dulce este încântătoare și de aceea este des întâlnită în aromaterapie. Poate da o notă exotică și picantă unui blend și e un ulei ideal folosit la producerea săpunurilor, uleiurilor de masă, loțiunilor sau lumânărilor.

Beneficii
• Calmează în stări de neliniște, indicat în astenie și în cazul ameţelilor
• Tonic și antispasmodic, tratează migrenele, astmul și tusea convulsivă
• Indicat în cazul menstruaţiilor dureroase și a colicilor la copilași
• Ajută la calmarea spasmelor intestinale, durerilor gastrice și digestiilor lente
• De mare ajutor în stimularea lactației

Alte produse interesante